Δευτέρα, 8 Μαρτίου, 2021

Στην ΚNAUF μισθώθηκαν τα λατομεία γύψου της Κατούνας

Στην ΚNAUF μισθώθηκαν τα λατομεία γύψου της Κατούνας

16-1-15 Λατομεία Γύψου στην KNAUFΤα συμβόλαια υπέγραψε σήμερα ο Γιώργος Διδασκάλου

Τα συμβόλαια μίσθωσης των λατομείων γύψου, της τοποθεσίας Κατούνα Ξηρομέρου, στην βιομηχανία KNAUF Γυψοποιϊα ΑΒΕΕ υπέγραψε, σήμερα, ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτ. Ελλάδας & Ιονίου Γιώργος Διδασκάλου με εκπροσώπους της εταιρείας.
Η βιομηχανική αυτή μονάδα απασχολεί 78 εργαζόμενους και  λειτουργεί από το 1991, στην Αμφιλοχία, με κύρια προϊόντα παραγωγής τις γυψοσανίδες, τους γυψοσοβάδες και τα μεταλλικά προφίλ ξηράς δόμησης.
Με την παραχώρηση της ζώνης των λατομείων γύψου διασφαλίζεται η πρώτη ύλη, τουλάχιστον, για μία δεκαετία, ενώ προβλέπεται και αύξηση των θέσεων εργασίας.
«Πρωταρχικό μας μέλημα είναι η στήριξη και η ανάπτυξη της υγιούς και βιώσιμης επιχειρηματικότητας. Αποτελεί τη μόνη λύση για την ανάπτυξη της χώρας, τη μείωση της ανεργίας και την πορεία της Ελλάδας προς το μέλλον που της αξίζει. Είμαστε και θα είμαστε πάντα αρωγοί στον έντιμο και συνεπή Έλληνα επιχειρηματία, όπου και όποτε μας χρειάζεται», δήλωσε, μετά την υπογραφή των συμβολαίων ο κ. Διδασκάλου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. Enzo

    ναι, απο το 1991 ειναι εκει και δουλευει μια χαρα, οταν εκει υπηρχαν μονο προβατα. συριζαιος εισαι και θες να την κλεισεις?

  2. hkkf

    Μια χαρα που το ειδες?Υπολειτουργει, εχει διωξει κοσμο, εχει κανει μειωσεις μισθου και απο τοτε που ανοιξε η Knauf και στη Κυπρο εχει ελλατωσει τη παραγωγη και δουλευει μονο με στοκ στην εγχωρια αγορα που λογω μειωσης οικοδομης παραγει ελαχιστα πια…μαθε καλυτερα Enzo..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.