Κυριακή, 29 Νοεμβρίου, 2020

Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας οι εταίροι του Έργου «InCompass»

Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας οι εταίροι του Έργου «InCompass»

 

Στη Δυτική Ελλάδα θα βρίσκονται από την Τρίτη 4 έως και την Πέμπτη 6 Ιουνίου οι εταίροι του Εργου «InCompass: Βελτίωση Περιφερειακών Πολιτικών, για την οικονομική βιωσιμότητα δημιουργικών επιχειρηματικών θερμοκοιτίδων», προκειμένου να συμμετέχουν σε συνεδρίαση και θεματικό σεμινάριο το οποίο διοργανώνεται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ως επικεφαλής εταίρος του Έργου και φορέας άσκησης αναπτυξιακής και κοινωνικής πολιτικής.

Το Έργο, εντάσσεται στο πρόγραμμα INTERREG IVC και στοχεύει στη ενίσχυση της επιχειρηματικότητας μέσω του εντοπισμού, διάδοσης και  εφαρμογής καλών πρακτικών, και την υλοποίησή του όσον αφορά την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έχει αναλάβει ομάδα στελεχών της Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Στο Επιστημονικό Πάρκο Πατρών την Τρίτη 4 Ιουνίου αρχικά θα πραγματοποιηθεί συντονιστική συνεδρίαση των εταίρων στις 9 π.μ. Στις 10.45 θα ξεκινήσει θεματικό σεμινάριο, με χαιρετισμό από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα και ομιλίες από τον Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης και Αγροτικής Οικονομίας Γιώργο Αγγελόπουλο, τον πρόεδρο του Ε.Π.Π. καθηγητή Σταύρο Κουμπιά (μέλος του Συμβουλίου Έρευνας, Καινοτομίας και Ανάπτυξης της Π.Δ.Ε.) και τον Νίκο Θωμόπουλο, στέλεχος της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Στις 2.30μ.μ. θα ακολουθήσει ξενάγηση στις εταιρίες του Επιστημονικού Πάρκου καθ θα συνεχιστεί το σεμινάριο με ομιλίες των Γεράσιμου Μετζελόπουλου (Γενικού Διευθυντή του Ε.Π.Π.), Παναγιώτη Λιανού (Brite Solar, Πανεπιστήμιο Πατρών), Χρήστου Θεοχαράτου (Irida Labs), Χρήστου Αγγελόπουλου (Teamapp).

Την Τετάρτη 5 Ιουνίου από τις9.30 το πρωί, έχει προγραμματιστεί επίσκεψη στο Καρναβαλικό Εργαστήρι του Δήμου Πατρέων και συναντήσεις με τον πρόεδρο Χαράλαμπο Καρκούλια, την καλλιτεχνική διευθύντρια Μαρία Κουρμπανά και την συνεργάτιδα Μαρία Αλανιάδη.

Στις 2 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη και ξενάγηση στο «Corallia» Patras Innovation Hub, όπου εκτός από επιχειρηματικές συναντήσεις, θα υπάρξουν ομιλίες από τους: Νίκο Αβούρη, Αντιπρύτανη για την Έρευνα και την Ανάπτυξη του Πανεπιστημίου Πατρών, Δημήτρη Παπαηλιού, Διευθυντή Ανάπτυξης του Corallia – Patras InnoHub, Γιώργο Τσόλη (Bytemobile), Αλέξανδρο Τσιλφίδη (Accusonus) και Νίκο Ιωάννου (Netrinno).

Η τριήμερη επίσκεψη των εταίρων στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα κλείσει την Πέμπτη 6 Ιουνίου με συντονιστική συνάντηση μεταξύ των συμμετεχόντων του προγράμματος «InCompass».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.