Κυριακή, 1 Νοεμβρίου, 2020

Στην Ποταμούλα ο αποκριάτικος χορός των φίλων μάχης της Κορομηλιάς

1797080_468504076606055_1406586992_nΣτην Ποταμούλα και στο κέντρο “Σκορπιός”θα πραγματοποιήσει τον αποκριάτικο χορό ο σύλλογος φίλων της ιστορικής μνήμης της μάχης της Κορομηλιάς και του θεάτρου!!Η απόφαση ήταν για μας εύκολη αφού η Ποταμούλα στήριξε σε πολύ μεγάλο βαθμό την αναπαράσταση του καλοκαιριού,και εμείς ως ένδειξη τιμής και ευχαρίστησης προς τους νεαρούς Ποταμιώτες θα διοργανώσουμε εκεί την εκδήλωση.Ο σύλλογος μας στην παραπάνω βραδιά έχει σκοπό να βραβεύσει όλους όσους  συμμετείχαν στην εκδήλωση του Αυγούστου,θέλοντας να εκφράσει έμπρακτα έτσι την ευγνωμοσύνη του!!Πρόθεση μας είναι κάθε χρονιά να κάνουμε την χειμωνιάτικη εκδήλωση μας σε κάθε χωριό που στηρίζει την αναπαράσταση!Ευελπιστούμε να περάσουμε απ όλα!!

Η πρόσκληση η οποία θα τιμάται μόνο με 15 ευρώ θα τα περιλαμβάνει όλα!Πλήρες μενού, και άφθονο κρασί! Φυσικά θα κληρωθούν όμορφα δώρα, ενώ αναμένεται να υπάρξουν και εκπλήξεις!!!

Να πούμε ότι στα παιδιά προσχολικής ηλικίας είναι προαιρετική η αγορά πρόσκλησης,ενώ στα παιδιά του δημοτικού η πρόσκληση θα στοιχίζει 10 ευρώ!!
Φωτογραφία: ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ ΣΤΟ " LOFT CLUB" ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ,,,,,,,,,,Απόκριες χωρίς ζωντανή μουσική δεν εννοείται,γι αυτό μαζί μας θα είναι ο Γιώργος Βλαχοδήμος στο μπουζούκι,η Βασιλική Σπυρέλη στο τραγούδι, αλλά και ο Σωτήρης Γαλανός στο κλαρίνο..Δεν θα ταν υπερβολή να πούμε ότι διοργανώνουμε ένα μικρό πανηγύρι στη μέση του χειμώνα!!Τι άλλο να ζητήσει κανείς την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς;
Η “Κορομηλιά”αποτελεί κοινό ιστορικό τόπο για όλους μας.
Με την έννοια αυτή μας ενώνει και αυτό το ενωτικό μήνυμα θέλουμε να μεταφραστεί σε συμμετοχή απ όλα τα Παρακαμπύλια!
Σας περιμένουμε όλους.είτε μασκαρεμένους είτε κανονικά ντυμένους για να περάσουμε μια υπέροχη βραδιά.

Tηλ κρατήσεων 6977784204 cu και 6972890003 wats up

ΕΥΧΌΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ!

http://maxi-koromilias.blogspot.gr/

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.