Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου, 2020

Στηρίζει τη δράση “ΣΤΗΡΙΖΩ” η ΝΟΔΕ

STIRIZV1

Οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν αρκετοί από τους πολίτες της χώρας οδήγησαν τη Νέα Δημοκρατία να ενεργοποιηθεί σε κοινωνικό επίπεδο και να προωθήσει δράσεις που έχουν ως σκοπό την κοινωνική αλληλεγγύη και στήριξη των ευπαθών ομάδων. Μια απ’ αυτές τις δράσεις είναι και η πρωτοβουλία «ΣΤΗΡΙΖΩ».
Η ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας, υιοθετώντας την πρωτοβουλία και με διάθεση προσφοράς, το Σάββατο 29/3/2014 σε συνεργασία με τη ΔΗΜΤΟ Ι.Π. Μεσολογγίου επισκέφτηκε το Σελίβειο Γηροκομείο στο Μεσολόγγι. Την κίνηση αυτή υποστήριξε με την παρουσία του ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Ανδρέας Κατσανιώτης, ο οποίος επισήμανε την ανάγκη οι Αρχές να μεριμνούν για τους ηλικιωμένους, ειδικά σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Κώστας Σύρρος συνεχάρη τη Διευθύντρια του ιδρύματος και τους εργαζομένους για το πολύτιμο έργο που προσφέρουν και διαβεβαίωσε ότι η ΝΟΔΕ θα είναι πάντα αρωγός στις προσπάθειες της διοίκησης για την ακόμη καλύτερη διαμονή και φροντίδα των ηλικιωμένων .
Στη συνέχεια ο κ. Ανδρέας Κατσανιώτης, συνομιλώντας και με τον εκπρόσωπο του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας, Πατέρα Επιφάνιο, υπογράμμισε τη μεγάλη κοινωνική προσφορά του Ιδρύματος, ενώ δεσμεύτηκε ότι ως Περιφερειάρχης θα υποστηρίξει κάθε προσπάθεια εκσυγχρονισμού και επέκτασης ανάλογων δομών, που έχει ανάγκη η 3η ηλικία, σε όλη την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας..

STIRIZV2

STIRIZV3

STIRIZV4

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.