Τρίτη, 9 Μαρτίου, 2021

Στηρίζει τις δράσεις του ΠΑΜΕ η ‘Ενωση Οικοδόμων

Στηρίζει τις δράσεις του ΠΑΜΕ η ‘Ενωση Οικοδόμων

pame-syndikalistes-diki-570ΕΝΩΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ & ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΣΤΑ ΣΥΝΑΦΗ ΕΠΑΓ/ΤΑ Ν. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

Σε συνεδρίασή του το Δ.Σ. του σωματείου που έγινε τη Δευτέρα 15 Σεπτέμβρη και ώρα 7:30 μ.μ. στο Ε.Κ.Α , αφού έγινε συζήτηση στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ για δίμηνη αγωνιστική δράση με επίκεντρο τα ζητήματα ασφαλιστικό- εισόδημα- ανεργία αποφασίστηκε η ενεργή συμμετοχή του σωματείου μας στη δίμηνη καμπάνια .
1ον. Στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ την Παρασκευή 3 Οκτώβρη και ώρα 7:30 στην κεντρική πλατεία στο Αγρίνιο.
2ον. Στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο στην Αθήνα το Σάββατο 1 Νοέμβρη και ώρα 12:00 στο Σύνταγμα.
Για την επιτυχία αυτής της δράσης το Δ.Σ. αποφάσισε εξορμήσεις , συσκέψεις και ομιλίες στους χώρους δουλειάς και κατοικίας και καλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση στις 15 Οκτώβρη ημέρα Τετάρτη και ώρα 6,30 μ.μ. στο Ε.Κ.Α.
3ον . Καλεί τους συναδέλφους που έχουν παιδιά στο Γυμνάσιο και δε μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά στο να τα βοηθήσουν στην προσπάθειά τους για μόρφωση, να συμμετέχουν στην πρωτοβουλία του Ε.Κ.Α για μαθήματα στήριξης – αλληλεγγύης στους μαθητές Γυμνασίου ( πληροφορίες στο Ε.Κ.Α στο τηλ. 26410 22325 από 9 π.μ. – 13 και 6- 8 το απόγευμα). Οι εγγραφές θα γίνονται μέχρι 30 Σεπτέμβρη.
Επίσης στη συνεδρίαση έγινε συζήτηση για τα οικονομικά του σωματείου και πάρθηκε πρωτοβουλία μαζί με το σωματείο συνταξιούχων για λαχειοφόρο αγορά για την οικονομική ενίσχυση των σωματείων, για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στα ταξικά τους καθήκοντα και να οργανώσουν την πάλη των συναδέλφων ενάντια στην ανελέητη επίθεση συγκυβέρνησης –Ε.Ε.- κεφαλαίου.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους του κλάδου να ανταποκριθούν μαχητικά στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ , για να δώσουμε απάντηση στους σχεδιασμούς όλων αυτών που κάνουν τη ζωή μας κόλαση και θέλουν να μας εξοντώσουν . Επίσης παρ’ όλες τις οικονομικές δυσκολίες που βιώνουμε έχει ιδιαίτερη σημασία η επιτυχία της λαχειοφόρου . Άλλωστε οι οικοδόμοι πάντα ανταποκρίνονται με τον καλύτερο τρόπο στα καλέσματα του σωματείου για την οικονομική του ενίσχυση.
Συνάδελφοι, υπάρχει λύση, αρκεί να αποφασίσουμε να πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας και μαζί με τ’ άλλα λαϊκά στρώματα, δυναμώνοντας τη λαϊκή συμμαχία, μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε σαν τάξη προς τάξη.
Η λύση βρίσκεται μόνο στους ταξικούς αγώνες , στις διεκδικήσεις , στην αλληλεγγύη, στην καθολική σύγκρουση σ’ όλα τα επίπεδα.

ΤΟ Δ.Σ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.