Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου, 2020

Στη… γωνία για Χοσέμι ο Παναιτωλικός

JOSEMIΑΝ Ο ΙΣΠΑΝΟΣ ΔΕΝ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ «ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙ» ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

Το βλέμμα τους στραμμένο στη Λιβαδειά έχουν οι άνθρωποι του Παναιτωλικού και ο Μάκης Χάβος. Και ο λόγος δεν είναι άλλος από τον Χοσέμι.

Το συμβόλαιο του Ισπανού αμυντικού με τον Λεβαδειακό τελειώνει και, παρά τα δημοσιεύματα που ήθελαν τις δύο πλευρές να συμφώνησαν για ανανέωση της συνεργασίας τους, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Το διαψεύδουν, άλλωστε, και οι ίδιοι οι Βοιωτοί, προσθέτοντας ότι εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις.

Κάπου εδώ, λοιπόν, μπαίνει στο παιχνίδι και ο Παναιτωλικός. Ο Μάκης Χάβος έχει στη μεταγραφική λίστα του τον 33χρονο πολυθεσίτη αμυντικό, έχει εισηγηθεί την απόκτησή του κι έτσι από πλευράς «καναρινιών» έγινε η σχετική προσέγγιση στον Ισπανό.

Η απάντηση που έδωσε ο Χοσέμι ήταν ότι δεν τον αφήνει αδιάφορο η προοπτική του Παναιτωλικού, όμως θα περιμένει πρώτα να διαπιστώσει τις προθέσεις που έχει η διοίκηση του Λεβαδειακού. Αν οι Βοιωτοί δεν θελήσουν να τον κρατήσουν, τότε ο Παναιτωλικός είναι πολύ πιθανό να γίνει ο τρίτος εν Ελλάδι σταθμός στην καριέρα του Ισπανού (έχει παίξει και στον Ηρακλή).

www.a-sports.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.