Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου, 2021

Στη Μελγκάρ ο Ασκουές

Στη Μελγκάρ ο Ασκουές

1028461Αίσιο τέλος στην υπόθεση του Κάρλος Ασκουές. Ο Περουβιανός, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ”κλείνει” στη Μελγκάρ. Τι απαντούν οι άνθρωποι του Παναιτωλικού στην Αλιάνσα Λίμα.

Καιρό κράτησε το σίριαλ Κάρλος Ασκουές-Παναιτωλικός-Αλιάνσα Λίμα. Ενώ οι διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων ήταν σε καλό δρόμο, η ομάδα του Περού βγήκε μπροστά και κατηγόρησε την ομάδα του Αγρινίου για αθέτηση οικονομικών όρων και ”ναυάγιο” στη μεταγραφή του 22χρονου αμυντικού.

Στον Παναιτωλικό, ωστόσο, χαρακτηρίζουν τραβηγμένα τα όσα διέρρευσαν οι άνθρωποι της Αλιάνσα Λίμα, καθιστώντας σαφές πως ουδέποτε άλλαξαν οικονομικούς όρους και πως η αντίδραση των Λατινοαμερικανών ήταν το λιγότερο υπερβολική.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τελικά ο Ασκουές, ο οποίος δεσμευόταν με συμβόλαιο στον Παναιτωλικό έως το καλοκαίρι του 2015, έχει συμφωνηθεί να παίξει στη Μελγκάρ, άλλη ομάδα του Περού. Έχουν υπογραφεί τα σχετικά συμφωνητικά και η επιθυμία του παίκτη να μην επιστρέψει στην Ελλάδα γίνεται πράξη.

Στον Παναιτωλικό ήθελαν να εκπληρώσουν την επιθυμία του Ασκουές να συνεχίσει να αγωνίζεται στη χώρα του και προς αυτήν την κατεύθυνση κινήθηκαν όλο αυτό το διάστημα.

www.sport24.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.