Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου, 2020

Στη Ναύπακτο τα υπολείμματα των σκουπιδιών της Ζακύνθου!

550_334_257635Το δημοτικό συμβούλιο Ζακυνθου ψήφισε την αποδοχή χρηματοδότησης ύψους 2.450.000 ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων για το έργο «Προμήθεια Μηχανολογικού Εξοπλισμού για την Μεταβατική Περίοδο Επεξεργασίας Απορριμμάτων και κατασκευή στεγάστρου αποθήκευσης δεματοποιημένων ανακυκλώσιμων υλικών στο ΚΔΑΥ Ζακύνθου».

Φορέας του έργου είναι ο Δήμος και υπάρχει κωδικός για την ένταξή του. Προϊσταμένη Αρχή είναι η Τεχνική Υπηρεσία του δήμου και χρήστης του έργου ο Σύνδεσμος Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Ζακύνθου.

Μετά την ψήφιση της χρηματοδότησης, ο δήμαρχος Ζακύνθου Παύλος Κολοκοτσάς, δέχτηκε πολλές ερωτήσεις από τους δημοτικούς συμβούλους, κυρίως από την αντιπολίτευση, που ζητούσαν να μάθουν πού θα πάνε τα υπολείμματα των σκουπιδιών και αν έχουν εγκριθεί οι περιβαλλοντικές μελέτες.

Ο Παύλος Κολοκοτσάς ανέφερε ότι τα «υπολείμματα, μετά την ειδική επεξεργασία που θα δέχονται από τους δεματοποιητές, θα μεταφέρονται στη Ναύπακτο».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. APOL

    Εσύ Δημαρχε Ναυπάκτου με το διοικητικό συμβούλιο σου ΄δεχτηκες τα σκουπίδια της Ζακύνθου; να δούμε όταν θα γεμίσει ο ΧΥΤΑ τι θα κάνετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.