Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου, 2020

Που ψηφίζουν την Κυριακή οι Οννεδίτες

Η ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας με ανακοίνωσή της γνωστοποιεί τα  σημεία ψηφοφορίας για τις εκλογές ανάδειξης προέδρου ΟΝΝΕΔ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

Την Κυριακή 26 Μαΐου 2013 θα διεξαχθεί ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου προέδρου της ΟΝΝΕΔ. Καλούνται τα μέλη και οι φίλοι της οργάνωσης να συμμετάσχουν στη διαδικασία και με τη ψήφο τους να ενισχύσουν ακόμα μια φορά τη μαζικότερη και πρωτοπόρα οργάνωση της χώρας μας. Σας ενημερώνουμε πως με ομόφωνη απόφαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής ορίζονται τα παρακάτω σημεία στο νομό μας ως εκλογικά κέντρα προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι εκλογές.

Η διαδικασία θα ξεκινήσει στις 7 π.μ. και θα ολοκληρωθεί στις 7.00 μ.μ. Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι οι νέοι που έχουν γεννηθεί από 01.01.1981 έως και 31.12.1995 καθώς και όσοι γεννηθέντες το 1996 ή το 1997, Κύπριοι και Έλληνες ομογενείς έχουν εγγραφεί στον ειδικό ηλεκτρονικό εκλογικό κατάλογο μέσω της διαδικασίας των προεγγραφών.

Απαραίτητη για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος είναι η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας, είτε προσωρινής βεβαίωσης αστυνομικής αρχής, είτε διαβατηρίου, είτε στρατιωτικής ταυτότητας.

Αναλυτικά, τα σημεία ψηφοφορίας είναι τα εξής:

ΑΓΡΙΝΙΟ

ΕΝΤΕΥΚΤΗΡΙΟ ΔΗΜΟΥ “ΤΑ ΤΡΕΝΑ”

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΟΔΕ- ΠΛ. ΜΠΟΤΣΑΡΗ

ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ

ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΟΔΕ- ΠΛ. ΦΑΡΜΑΚΗ

ΒΟΝΙΤΣΑ

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ- ΠΑΡΑΛΙΑ ΒΟΝΙΤΣΑΣ

ΘΕΡΜΟ

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.