Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022

Στις κάλπες (ξανά) οι δάσκαλοι…

Στις κάλπες (ξανά) οι δάσκαλοι…

Τίποτα δεν θυμίζει παρελθόν…

Στις κάλπες ξανά αύριο οι δάσκαλοι της περιοχής. Ωστόσο τίποτε δεν θυμίζει το παρελθόν. Ούτε οι ζυμώσεις, ούτε τα ψηφοδέλτια… Τρεις  παρατάξεις  διεκδικούν την ψήφο των  δασκάλων –μελών  του συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. των γραφείων  Αγρινίου-Θέρμου . Η ΔΑΚΕ με 12 υποψηφίους , η Εκπαιδευτική Προοδευτική (με 4 υποψηφίους) που πλέον κινείται στη σφαίρα του ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΜΕ (με τρεις υποψηφίους).

Φυσικά ούτε λόγος για συμμετοχή της άλλοτε  κραταιάς ΠΑΣΚ… Η παράταξη που πρόσκειται στο ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωσή της εξήγησε πως δεν κατεβαίνει στις εκλογές  για να διαφυλάξει την ιστορία της και την αξιοπρέπειά της . Κάλεσε μάλιστα σε συμμετοχή και ψήφο κατά συνείδηση.

Η εκλογική διαδικασία θα γίνει στο 4ο δημοτικό σχολείο Αγρινίου από τις 8 το πρωί έως 5-5:30 το απόγευμα και η Γενική Συνέλευση στις από τις 8:30 το πρωί έως τις 12:30 στην αίθουσα του δημοτικού κινηματογράφου Άνεσις.

Μάθημα αύριο στα σχολεία δεν θα γίνει, μια πρακτική που πλέον πρέπει να αναθεωρηθεί από τον τοπικό σύλλογο… Θα υπάρξουν πάντως και δάσκαλοι  που αύριο θα διδάξουν καθώς δεν είναι μέλη του συλλόγου. Κατά τις εκτιμήσεις πρόκειται για 40 περίπου σε σύνολο 700 και άνω.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.