Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου, 2021

Στις 2 Νοεμβρίου οι εκλογές στο Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε.Αγρινίου-Θέρμου

Στις 2 Νοεμβρίου οι εκλογές στο Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε.Αγρινίου-Θέρμου

Με εγκύκλιο του ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαιδευσης Αγρινίου-Θέρμου “Κοσμάς ο Αιτωλός”  ενημερώνει για τις εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. του:

Αλλαγή ημερομηνίας λόγω της 48ωρης απεργίας 19-20 Οκτωβρίου.
Συναδέλφισσες – συνάδελφοι,
οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ., και της νέας Ε.Ε. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε., Αγρινίου – Θέρμου, «Κοσμάς ο Αιτωλός», θα πραγματοποιηθούν στις 2 Νοεμβρίου 2011, ημέρα Τετάρτη, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 16ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου – περιοχή Αγίας Βαρβάρας. Η αλλαγή ημερομηνίας κρίθηκε αναγκαία, καθώς την Τετάρτη 19/10 και την Πέμπτη 20/10 η Δ.Ο.Ε. κήρυξε 48ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση και πραγματοποίηση συλλαλητηρίων.
Για την συγκεκριμένη ημερομηνία έχει εξασφαλιστεί άδεια μιας (1) ημέρας για όλα τα μέλη του συλλόγου μας από τη Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης και γι αυτό η παρουσία όλων των μελών είναι υποχρεωτική. Η κρισιμότητα της συγκυρίας πέρα από τη γραφειοκρατική υποχρεωτικότητα, καθιστά αναγκαία την ενεργή συμμετοχή όλων μας. Οι εργασίες της εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης θα αρχίσουν στις 9 π. μ., ενώ η ψηφοφορία θα πραγματοποιηθεί από τις 13.00 έως τις 18.00.
Για τη διευκόλυνση των μελών μας και την αποφυγή χρονοβόρας διαδικασίας, δεδομένου ότι πολλοί συνάδελφοι θα έρθουν από μακριά, κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας θα υπάρχουν δύο κάλπες. Η πρώτη για τα Γραφεία 2ο και 6ο και η δεύτερη για το 3ο Γραφείο και τα ΣΜΕΑ.
Η κατάθεση των ψηφοδελτίων των ανεξαρτήτων υποψηφίων και των ψηφοδελτίων των παρατάξεων μετά από αυτή την εξέλιξη, θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 25 Οκτωβρίου και ώρα 8 μ.μ., στα γραφεία του Συλλόγου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.