Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022

“Στις 26 Σεπτέμβρη παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας”

“Στις 26 Σεπτέμβρη παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας”

Κάλεσμα στη γενική απεργία της Τετάρτης και σε απεργιακή συγκέντρωση που θα λάβει χώρα στην Πλατεία Ειρήνης στο Αγρίνιο στις 10:30’, απευθύνουν Σωματεία . Η απόφαση για την πραγματοποίηση της συγκέντρωσης (την ώρα που το ΠΑΜΕ οργανώνει τη δική του στην κεντρική πλατεία) οριστικοποιήθηκε σε σύσκεψη την Πέμπτη.Η ανακοίνωσή των Σωματείων έχει ως εξής:

Στις 26 Σεπτέμβρη οι εργαζόμενοι στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα, οι άνεργοι και οι συνταξιούχοι συμμετέχουμε στην γενική πανεργατική απεργία ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ και στη συγκέντρωση των σωματείων–φορέων στηω Πλατεία Ειρήνης στο Αγρίνιο στις 10:30’.
Διαδηλώνουμε δυναμικά την αντίθεση μας στη συρρίκνωση των συντάξεων και των μισθών, στην ισοπέδωση των εργασιακών μας σχέσεων, στις άμεσες ή έμμεσες απολύσεις, στην κατεδάφιση του κοινωνικού κράτους και τη μετατροπή της χώρας σε ζώνη φθηνής και χωρίς δικαιώματα εργασίας.
Στις 26 Σεπτέμβρη παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Ανατρέπουμε τώρα αυτούς και την πολιτική τους που μας οδηγούν στην εξαθλίωση.
Όλοι μαζί μπορούμε.

ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ
Β΄ΕΛΜΕ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΘΕΡΜΟΥ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΟΥ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΔΕΔΥ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.