Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου, 2020

Στον Άγιο Κωνσταντίνο η διανομή τροφίμων από τη Χ.Α.

Με ανακοίνωσή της στη σελίδα της η Χρυσή Αυγή Αιτ/νίας έκανε γνωστό ότι η διανομή τροφίμων που είχε προγραμματιστεί για αύριο στις 12 στην πλατεία Δημάδη θα γίνει τελικά στην πλατεία Αγίου Κωνσταντίνου στις 11 το πρωί. Η ανακοίνωση κάνει λόγο για πιέσεις που ασκήθηκαν ενώ βάλει κατά του δήμου. Κάνει  λόγο για “αποδοχή αιτήματος για να αποφευχθούν καταστροφές περιουσίας από αναρχοαριστεριστές”.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

 Η T.O. Αιτωλοακαρνανίας της Χρυσής Αυγής με πρόσφατη ανακοίνωσή της ανέλαβε πρωτοβουλία Διανομής Τροφίμων στο Αγρίνιο, στην πλατεία Δημάδη την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου. Παράλληλα κατατέθηκε γραπτό αίτημα προς τον δήμο Αγρινίου με κοινοποίηση στην Αστυνομία, για παραχώρηση της προβλεπόμενης από τον νόμο άδειας χρήσης της εν λόγο πλατείας. Ο δήμος Αγρινίου εξέδωσε αμέσως ανακοίνωση που εντέχνως  «νίπτει τας χείρας του», γνωστοποιώντας μας απλώς τις προβλεπόμενες διαδικασίες  και τις προϋποθέσεις για την έκδοση άδειας χρήσης της κεντρικής πλατείας και της πλατείας Δημάδη, παράλληλα μας απέκλεισε το ενδεχόμενο να συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο της Παρασκευής 28 Δεκεμβρίου το νόμιμο αίτημά μας με την παντελώς αστεία πρόφαση της έλλειψη χρόνου!

Από την άλλη ο δήμαρχος Αγρινίου ουδέποτε ασχολήθηκε με τις παράνομες και συνεχείς καταλήψεις της πλατείας Δημάδη από τους γνωστούς παρακρατικούς αλήτες, οι οποίοι την έχουν μετατρέψει σε ορμητήριο για κάθε είδους τρομοκρατικές ενέργειες κατά συμπολιτών μας και των περιουσιών τους, (να θυμίσουμε τον πρόσφατο ξυλοδαρμό μετά ληστείας συμπολίτη μας στην πλατεία Δημάδη), γενόμενος έτσι συνεργάτης του παρακράτους υποθάλπτοντάς το.

Κατόπιν επικοινωνίας της Αστυνομικής διεύθυνσης Ακαρνανίας με τον υπεύθυνο του Συνδέσμου μας, και με δεδομένο ότι δεν θα συζητηθεί καν το αίτημά μας στο επικείμενο Δ.Σ. του Δήμου, μας έγινε σαφές πως η μόνη πλατειά που μπορεί να μας επιτραπεί η Διανομή Τροφίμων είναι η πλατεία Αγ. Κωνσταντίνου Αγρινίου, την ίδια ημέρα και ώρα, ώστε να αποφευχθούν τα γνωστά επεισόδια και το σπάσιμο περιουσιών συνανθρώπων μας στο κέντρο του Αγρινίου από τρομοκράτες παρακρατικούς και λοιπούς αναρχοαριστεριστές (ΑΝΤΑΡΣΙΑ – ΣΥΡΙΖΑ  κλπ), οι οποίοι  από τον πανικό της επιτυχίας μας άρχισαν να εκδίδουν «βαρύγδουπες» ανακοινώσεις και ευθείες απειλές κατά «φασιστικών τροφίμων», με μοναδικό σκοπό να τρομοκρατήσουν τους συμπολίτες μας που έχουν άμεση ανάγκη της αλληλεγγύης μας.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή έχοντας πάντα σε πρώτη θέση το συμφέρον του πολίτη, και μη συντασσόμενος σε καμία περίπτωση με μικροπολιτικές και ψηφοθηρικές τακτικές των κομμάτων και των αποκομμάτων της εξαθλίωσης της πατρίδας, μας και πάνω απ΄ όλα σεβόμενος τις περιουσίες των συμπολιτών μας, αποδέχεται την πρόταση για μετάθεση της Διανομής Τροφίμων και λοιπών αγαθών αλληλεγγύης προς τους Έλληνες συμπολίτες μας στην πλατεία Αγ. Κωνσταντίνου Αγρινίου, την Κυριακή στις 11:00 το πρωί, καλώντας όσους Έλληνες έχουν ανάγκη και χωρίς κομματικές ταυτότητες, να προσέλθουν για παραλαβή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.

Αγρίνιο 29-12-2012
Λαϊκός Σύνδεσμος
Χ Ρ Υ Σ Η   Α Υ Γ Η
Τ.Ο. Αιτ/νίας

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.