Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Στον δήμο Ναυπακτίας ο υποψήφιος με το Ποτάμι Δημήτρης Παπαναστασόπουλος

Στον δήμο Ναυπακτίας ο υποψήφιος με το Ποτάμι Δημήτρης Παπαναστασόπουλος

u03BAu03ACu03C1u03C4u03B1Το δήμαρχο Ναυπακτίας Τάκη Λουκόπουλο συνάντησε το πρωί της Πέμπτης ο Δημήτρης Παπαναστασόπουλος, υποψήφιος βουλευτής Αιτ/νίας με το Ποτάμι. Στο πλαίσιο των επισκέψεών τους στους μεγαλύτερους δήμους του νομού, μετά το Μεσολόγγι και το Αγρίνιο, ο κ. Παπαναστασόπουλος επέλεξε ως τελευταίο σταθμό αυτής της περιοδείας του την Ναύπακτο, μία πόλη την οποία άλλωστε υπηρέτησε και κατά το παρελθόν από τη θέση του Αντιδημάρχου.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: 

Kατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Λουκόπουλος ενημέρωσε τον υποψήφιο βουλευτή για τα εν εξελίξει έργα στο δήμο Ναυπακτίας, καθώς και για το γενικότερο σχεδιασμό της δημοτικής αρχής. Ο δήμαρχος εστίασε στη σπουδαιότητα επανένταξης του έργου της αναβάθμισης του βιολογικού καθαρισμού, καθώς έτσι θωρακίζονται μια σειρά από πολύ σημαντικούς τομείς της περιοχής, όπως η καθαρότητα των νερών και των παραλιών, με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για το τουριστικό προϊόν του δήμου. Ο κ. Λουκόπουλος αναφέρθηκε επίσης στην αντικατάσταση των αμιαντοσωλήνων, ενώ στο συνολικότερό του σχόλιο για την εικόνα του δήμου σήμερα τόνισε ότι βασικό ζητούμενο για να αποκτήσει σταθερότητα είναι η παράλληλη πολιτική  σταθερότητα της χώρας.

Ο κ. Παπαναστασόπουλος, γνώστης εκ των έσω της αυτοδιοίκησης, κατέθεσε στη συζήτηση τις προτάσεις του Ποταμιού για την αναβάθμισή της, κάτι που αποτελεί μονόδρομο στην πορεία προς το στόχο της ανάπτυξης των τοπικών κοινωνιών- οικονομιών . Εστίασε στη σημασία της προετοιμασίας των δήμων για την απορρόφηση όσο το δυνατόν περισσότερων κονδυλιών κατά τη νέα προγραμματική περίοδο, ενώ καταλήγοντας δήλωσε την αμέριστη συμπαράστασή του προς ότι ο δήμος Ναυπακτίας αποφασίσει να υλοποιήσει, έχοντας ως βάση τη διαφάνεια και το συνολικότερο όφελος της περιοχής.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.