Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου, 2020

Στους υπουργούς το αίτημα της κοινωνίας των Παρακαμπυλίων για τον δρόμο Αγρινίου – Καρπενησίου

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΠρόσφατα οι πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Παρακαμπυλίων του Δήμου Αγρινίου που βρίσκονται κατά μήκος της Ε.Ο. Αγρινίου – Καρπενησίου, διαμαρτυρήθηκαν  για το γεγονός ότι το έργο που αφορά την βελτίωση του δρόμου Αγρινίου – Καρπενησίου του οποίου τα πρώτα 7,5 χιλιόμετρα αν και είχαν δημοπρατηθεί από τις 24-9-2013 ακόμη δεν έχει ξεκινήσει να κατασκευάζεται. Ζήτησαν εξάλλου  να ληφθούν μέτρα για την να ξεκινήσουν οι εργασίες που αφορούν τη βελτίωση του δρόμου Αγρινίου- Καρπενησίου.
Πλέον η επιστολή τους γνωστοποιήθηκε με Αναφορά από τους βουλευτές του ΚΚΕ  Νίκο  Μωραΐτη και Νίκο Καραθανασόπουλο προς τους  Υπουργούς Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού
Στην  επιστολή τους οι πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων της Ενότητας Παρακαμπυλίων  εξέφραζαν την ανησυχία τους για την άθλια κατάσταση του υπάρχοντος σημερινού δρόμου ζητώντας  να ξεπεραστούν τα διάφορα προβλήματα και να αρχίσουν τα έργα   ώστε  να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στο έργο αυτό, η κατασκευή του οποίου είναι όνειρο πολλών ετών για τους κατοίκους των εν λόγω χωριών αλλά και όλων των περιοχών που θα εξυπηρετεί.
Όσον αφορά την απόφαση – εισήγηση του Δήμου Αγρινίου για έναρξη των εργασιών από το δεύτερο τμήμα και πάνω προκειμένου να δοθεί χρόνος να επιλυθούν κάποια προβλήματα που δημιουργεί η νέα χάραξη στο πρώτο τμήμα μας εξέφρασαν σύμφωνη γνώμη  μόνο στην περίπτωση που αυτό δεν βάζει σε κίνδυνο τη συνέχιση του έργου.

H επιστολή 

Untitled-1Untitled-2

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. APOL

    Δυστιχως κατοπιν εορτης. Σε 6 μηνεζ ληγει το ΕΣΠΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.