Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Στοχεύει στη Ρουμάνικη αγορά ο Δήμος Ναυπακτίας

Στοχεύει στη Ρουμάνικη αγορά ο Δήμος Ναυπακτίας

rtyrthgΜέσα από στοχευμένες δράσεις επιχειρεί ο Δήμος Ναυπακτίας το άνοιγμα νέων αγορών στο εξωτερικό, όπως ο ίδιος αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

Ειδικότερα με πρωτοβουλία της εταιρείας Συμβούλων του Δήμου, η Ναυπακτία παρουσιάστηκε, χωρίς κόστος, στο επιτυχημένο workshop που οργάνωσε το Γραφείο ΕΟΤ Ρουμανίας την Παρασκευή 15/11/2013 στο πλαίσιο της καθιερωμένης έκθεσης τουρισμού “Romexpo 2013”. Η προσβασιμότητα μέσω της Εγνατίας οδού, η ποικιλομορφία των ενδιαφερόντων του προορισμού και οι ανταγωνιστικές τιμές αποτέλεσαν τον κορμό της παρουσίασης σε επιλεγμένο κοινό ταξιδιωτικών πρακτόρων και δημοσιογράφων, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν τοπικά εδέσματα.

Την εκδήλωση χαιρέτισε η Σύμβουλος Οικονομικών Υποθέσεων της Πρεσβείας, κ. Ευφροσύνη Μήτα και ο Προϊστάμενος του Γραφείου ΕΟΤ κ. Πολύκαρπος Ευσταθίου. Ο Δήμος και οι επαγγελματίες ανταποκρίθηκαν άμεσα στην ευκαιρία που παρουσιάστηκε, με την Αντιδήμαρχο κ. Μαρία Ζιαμπάρα και την εκπρόσωπο των ξενοδόχων κ. Σάντρα Νούλα, με γνώση της Ρουμάνικης αγοράς. Σε συνέχεια της στοχευμένης ενέργειας, θα διερευνηθεί η περαιτέρω διείσδυση στη συγκεκριμένη αγορά με βάση τις κατευθύνσεις και την αξιόλογη δράση που αναπτύσσουν ο κ. Ευσταθίου και το Γραφείο ΕΟΤ Ρουμανίας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.