Τρίτη, 11 Αυγούστου, 2020

Στοχεύει ψηλά στην ΚΕΔΕ ο Κοιμήσης

κοιμήσηςΓια άλλη μια φορά ο δήμαρχος Αμφιλοχίας Απ.Κοιμήσης πρωταγωνιστεί στις διεργασίες της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων. Σήμερα είναι γραμματέας της, θέση που κατέλαβε μετά από πλουσιο παρασκήνιο το 2010 και κόντρα στη “γραμμή”. Πλέον φέρεται να στοχεύει στην προεδρία της σύμφωνα με δημοσίευμα  www.aftodioikisi.gr που αναφέρει:

Έντονες είναι οι διεργασίες για την προεδρία της ΚΕΔΕ στο χώρο του ΠΑΣΟΚ: Ανάμεσα στους δύο που ενδιαφέρονται, το «χρίσμα» φαίνεται να έχει πάρει ο δήμαρχος Αμφιλοχίας Απόστολος Κοιμήσης έναντι του συναδέλφου του Νεάπολης-Συκεών Σίμου Δανιηλίδη. Με δεδομένο ότι οι δυο τους παραλίγο να πιαστούν πρόσφατα ακόμη και στα χέρια, και στο ΠΑΣΟΚ, όπως και στη ΝΔ, δεν φαίνεται να έχουμε καλά ξεμπερδέματα. Με την έννοια ότι, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της στήλης, ο Δανιηλίδης που, όπως και ο Κυρίζογλου της ΝΔ, διαθέτει ισχυρή ομάδα στη Βόρεια Ελλάδα, δεν πρόκειται να κάνει πίσω, με αποτέλεσμα να έχουμε δυο ΠΑΣΟΚογενεις υποψήφιους για την προεδρία της ΚΕΔΕ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Μαίρη Τ.

    Βρε αυτόν τον τύπο εγώ μια ζωή τον θυμάμαι σ’ αυτή την ΚΕΔΕ.. πώς τη λένε και τελευταία δήμαρχο!! Τι δουλειά κάνει αλήθεια, μπορεί κάποιος να μου πει; Δούλεψε ποτά στη ζωή του ή είναι από εκείνους τους ΠΑΣΟΚΟΥΣ που έτρωγαν απ’ τα έτοιμα;; Ακόμα δίνει χρίσματα αυτό το ανύπαρκτο πλέον κόμμα;; Χαιρετώ τον κ. Ροδίτη!! Καλώς σε βρίσκω!! Έλειπα κάποιον καιρό και χαθήκαμε… Καλά, εσύ θα ξέρεις καλύτερα, σίγουρα!! Μήπως μπορείς να μου λύσεις αυτή την απορία μου εδώ;;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.