Σάββατο, 31 Οκτωβρίου, 2020

Στο Αγρίνιο ορκωμοσία πολεμιστών,μετά Σώρρα,την άλλη βδομάδα!

έρχονται έλληνες πολεμιστές

Ας περιγράψουμε την κατάσταση όπως την είδαμε. Δυο στελέχη του κινήματος του Αρτέμη Σώρρα «επικοινωνούν» το γεγονός του ερχομού του στο Αγρίνιο, σε γνωστό καφέ επί της εθνικής οδού έξω από το Αγρίνιο, ημέρα και ώρα βλέπετε. Συνέβη μόλις πριν από λίγο. Η καμπάνια, το promotion μόλις έχει ξεκινήσει. Τα δύο στελέχη τα βρήκαμε σε έναν χώρο τοπικού ΜΜΕ πριν από λίγο και ένα εξ αυτών μάλιστα πείναγε και είχε στο χέρι φρέσκο ψωμί από τον φούρνο και τσίμπαγε από μια σακούλα σε μια πολύ ελληνοπρεπή της καθημερινότητας κίνηση.

Για να περιγράψουμε την κατάσταση θα έπρεπε να περιγράψουμε και τα ίδια τα στελέχη τα οποία συμβατικά, καθημερινά έως φτωχικά ντυμένα έκαναν το καθήκον τους. Όπως αναφώνησε ένα από τα δύο στελέχη μόλις μας έδωσε το φυλλάδιο που βλέπετε, «πάμε να σώσουμε την Μάνα Πατρίδα»! Καθώς σκεφτόμασταν τι είχαμε μόλις δει, πέρασε από τον μου μας εκείνο το «αυτή είναι η Ελλάδα»…Τελικά μάλλον αυτή είναι η Ελλάδα. Όπως βλέπετε οι Έλληνες ενώνονται χωρίς κόμμα και χρώμα και θα είναι εκεί κι ο ίδιος ο Αρτέμης Σώρρας!

Αυτά που θα διαβαστούν θα είναι για «απανταχού της γαίας»(!) και θα πραγματοποιηθεί(μάλλον με μεγάλη επιτυχία)και ορκωμοσία Ελλήνων Πολεμιστών! Καλόν είναι αυτό γιατί από πολεμιστές έχουμε έλλειψη εδώ και λίγο καιρό… «Τάσσομαι και αφοσιώνομαι εις τον λόγον της ενότητας του πανάγαθου άρχοντος φωτός. Με καρδιά και ψυχή συντονισμένη στις φωτεινές δυνάμεις του Ζευς(σ.σ.!) ορκίζομαι στη συμπαντική συνειδητότητα και νομοτέλεια ως μονάδα στην ένωση όλων των ιερών ψυχών όπου η δύναμή τους είναι το κοσμικό πυρ», λέει ο όρκος.

Ελπίζουμε «στο όνομα του Ζευς»(!) να μην ρίξει κανένα κοσμικό πυρ η «συμπαντική συνειδητότητα»! Όπως βλέπετε επίκειται “οριστικό ξεχρέωμα”…

Γ.Σ.

soras

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. antikeimenikos

    Τα ίδια με το πρόγραμμα Θεσσαλονίκης λέει… Γιατί να μην τον ψηφίσουν οι νεοέλληνες;

  2. ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ,ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ.ΧΡΙΣΤΟΣ,ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ,ΜΕΤΑΝΟΙΑ,ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΒΙΟΥ.ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.