Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2020

Στο ΔΗΠΕΘΕ το μαθητικό φεστιβάλ θεάτρου

10258349_941345159218657_7241125030515079445_nO δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου ενημερώνει μαθητές και γονείς πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για το μαθητικό φεστιβάλ θεάτρου, ένα ζήτημα που απασχόλησε έντονα την εκπαιδευτική κοινότητα το τελευταίο διάστημα καθώς τέθηκε θέμα αλλαγής του χώρου που διεξάγονται οι παραστάσεις.
Πάρθηκε η οριστική απόφαση σήμερα, ύστερα από ένα γόνιμο και δημιουργικό διάλογο του δήμου με εκπροσώπους της εκπαιδευτικής κοινότητας, και ως χώρος διεξαγωγής του φεστιβάλ θα είναι το ΔΗΠΕΘΕ με μικρές τροποποιήσεις ως προς τις ημερομηνίες. Αναθεωρήθηκε δηλαδή η αρχική απόφαση του δήμου να μην παραχωρηθεί η αίθουσα του ΔΗΠΕΘΕ.
«Και επειδή ακούστηκαν πολλά τις προηγούμενες ημέρες έχω να πω μόνο τούτο : η προθυμία και ο διάλογος δίνουν λύσεις ….Μας κάνουν περισσότερο ώριμους και αποφασισμένους για ακόμη καλύτερη διοργάνωση θέτοντας ως βασικούς στόχους, τη διαφύλαξη του θεσμού και τη διαφύλαξη του χώρου. Διότι το φεστιβάλ έχει γίνει θεσμός για το Αγρίνιο γιατί το αγκάλιασε η ίδια η κοινωνία και οι προαναφερόμενοι στόχοι αποτελούν απαίτηση της ίδιας της κοινωνίας. Καλή προετοιμασία σε όλους όσους συμμετέχουν και ραντεβού στη σκηνή με ένα δυνατό χειροκρότημα για να ανοίξουμε καινούργιους ορίζοντες στην πολιτιστική παιδεία του μαθητικού κόσμου αλλά και της κοινωνίας …», αναφέρει ο Γ.Παπαναστασίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.