Τρίτη, 20 Απριλίου, 2021

Στο Επιμελητήριο οι ξένοι διπλωμάτες (φωτό)

Στο Επιμελητήριο οι ξένοι διπλωμάτες (φωτό)


Μέχρι πριν λίγη ώρα  συνεχίζονταν οι εισηγήσεις και οι χαιρετισμοί που είχαν προγραμματιστεί για την υποδοχή των πρέσβεων, προξένων, εμπορικών ακολούθων από τις πολλές χώρες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για τις επενδύσεις και τις εξαγωγές της περιοχής μας.

Η ομάδα των επιχειρηματικών  επισκεπτών ξεκίνησε νωρίτερα από την  Πάτρα και έκανε στάση στη  Γέφυρα με ξενάγηση στο Μουσείο της. Στη συνέχεια μετέβη στο Επιμελητήριο όπου ξεκίνησαν ομιλίες, αρχικά από  τον  Περιφερειάρχη κ. Κατσιφάρα και κατόπιν από τον αντιπεριφερειάρχη κ. Αντωνόπουλο και τον εκπρόσωπο του δήμου Αγρινίου κ. Γρίνο.  Το λόγο πήρε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Τσιχριτζής που παρουσίασε το παραγωγικό και εξαγωγικό προφίλ των επιχειρήσεων του νομού με ιδιαίτερη έμφαση στην αγροτική παραγωγή και τη μεγάλη υποδομή του λιμανιού του Αστακού. Ομιλίες έκαναν  και οι κ.κ Πιστιόλας -μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Παν/μίου Δ.Ελλάδας, Πολίτης-Στεργίου πρόεδρος του ΑΤΕΙ Μεσολογγίου και Κουνέλης -διευθυντής μάρκετινγκ και logistics της ΑΚΑΡΠΟΡΤ Α.Ε.

Στη συνέχεια και  μέχρι αυτή την ώρα διαρκούν οι συναντήσεις επιχειρήσεων από το νομό μας με εμπορικούς και οικονομικούς ακολούθους των ξένων πρεσβειών  με πολλές περιπτώσεις να παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους εδώ  επιχειρηματίες. Ακολούθως είναι  προγραμματισμένες επισκέψεις σε επιχειρήσεις του νομού όπως μονάδα ζαχαροπλαστικής  και αρτοποιίας, μονάδα υδατοκαλλιεργειών, μονάδα παραγωγής γόνου, αλλά και  την ΑΚΑΡΠΟΡΤ Α.Ε.  προκειμένου  οι αντιπρόσωποι να διαπιστώσουν από  κοντά τις δυνατότητες των  επιχειρήσεων του νομού.


Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.