Δευτέρα, 8 Μαρτίου, 2021

Στο Θέρμο ο Κωνσταντίνος Καραγκούνης

Στο Θέρμο ο Κωνσταντίνος Καραγκούνης

po-karagounis-thermo-periodia2Με επίσκεψη στο Θέρμο συνέχισε την περιοδεία στο νομό ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Κωνσταντίνος Καραγκούνης.

Η ανακοίνωση του γραφείου του κ. Καραγκούνη αναφέρει:

Ο υποψήφιος βουλευτής είχε συνάντηση με το δήμαρχο κύριο Σπύρο Κωνσταντάρα και συνομίλησαν για τα προβλήματα της περιοχής. Ως αναμνηστικό της συνάντησης στον κ.Καραγκούνη προσφέρθηκε ένα βιβλίο με την ιστορία του Θέρμου. Στη συνέχεια συνομίλησε με τους υπαλλήλους του δήμου με τους οποίους ανταλλάξανε ευχές και τέλος περπάτησε στην τοπική αγορά όπου είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με τους επιχειρηματίες αλλά και τους κατοίκους της περιοχής. Έπειτα περιηγήθηκε στα γύρω χωριά, Πετροχώρι, Χρυσοβίτσα, Αβαρίκο και Αγ. Σοφία.

Στη συνέχεια ο κ. Καραγκούνης πραγματοποίησε συνάντηση με την ΟΛΜΕ Αγρινίου στο ξενοδοχείο Μαρπέσα όπου τέθηκαν επί τάπητος όλα τα προβλήματα και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει το εκπαιδευτικό σύστημα στο νομό και ειδικότερα τα προβλήματα των ίδιων των εκπαιδευτικών του Αγρινίου όπως η μη επάνδρωση θέσεων εργασίας από αναπληρωτές καθηγητές.po-karagounis-thermo-periodia1 po-karagounis-thermo-periodia3

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.