Κυριακή, 5 Ιουλίου, 2020

Στο Μεσολόγγι για τις Γιορτές Εξόδου ο Αμερικανός Πρέσβης

Σύμφωνα με πληροφορίες , ύστερα από μια δεκαετία πρεσβευτική αντιπροσωπεία των Η.Π.Α. με επικεφαλής τον Πρέσβη στη χώρα μας, Ντάνιελ Μπ. Σμιθ αναμένεται να τιμήσει στο Μεσολόγγι, τις εορταστικές εκδηλώσεις για την ηρωική έξοδο.
Ο Αμερικανός Πρέσβης αποδεχόμενος σχετική πρόσκληση του δημάρχου Μεσολογγίου, Παναγιώτη Κατσούλη αναμένεται να φθάσει στο Μεσολόγγι το πρωί του προσεχούς Σαββάτου 7 Απριλίου και θα του γίνει επίσημη υποδοχή στην Πινακοθήκη στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Να θυμίσουμε ότι στις γιορτές εξόδου έως και το 2003 πάντα ερχόταν πρεσβευτική αντιπροσωπεία των Η.Π.Α. σε ένεδειξη τιμής στους Ελεύθερους Πολιορκημένους και τους Αμερικανούς φιλέλληνες, από τότε όμως έως και φέτος είχαν σταματήσει να έρχονται λόγω των έντονων αποδοκιμασιών που δέχτηκε η τότε αντιπροσωπεία λόγω της επέμβασης των Η.Π.Α. στο Ιράκ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες  στο πρόγραμμα του Αμερικανού Πρέσβη έχει προβλεφτεί μετά από σχετικό αίτημα ιδιαίτερη συνάντηση με τον δήμαρχο Μεσολογγίου, Παναγιώτη Κατσούλη στην οποία ο τελευταίος θα του αναπτύξει σειρά προτάσεων για την προσέλκυση επενδυτών στην περιοχή στον τομέα του τουρισμού.
Μένει να επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες μας…

messolonghinews.blogspot.com

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.