Κυριακή, 25 Οκτωβρίου, 2020

Στο μπλόκο του Ευήνου (φωτό-video)

Έκλεισε για δυο ώρες η εθνική οδό Αντιρρίου-Ιωαννίνων στην γέφυρα Ευήνου από αγρότες των δήμων Ναυπακτίας και Μεσολογγίου.
Πλέον υπάρχουν δυο μπλόκα στην Αιτωλοακαρνανία , σε Κεφαλόβρυσο και Εύηνο τα οποία ενισχύονται συνεχώς από αγροτικά μηχανήματα.
Οι αγρότες είναι αποφασισμένοι να μείνουν στους δρόμους παρόλο το κρύο που επικρατεί μιας και όπως λένε δεν υπάρχει πια λόγος να πάνε στα χωράφια τους αφού με τα νέα μέτρα τους εξοντώνουν.
Προς το παρόν θα κλείνουν την εθνική οδό Αντιρρίου-Ιωαννίνων τις ίδιες ώρες που θα κλείνουν και τα υπόλοιπα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα.
Να θυμίσουμε ότι το μπλόκο του Ευήνου είναι ένα από τα ιστορικά μπλόκα το οποίο την περίοδο του ’90 ήταν σημείο αναφοράς για τους αγώνες των αγροτών σε όλη την Ελλάδα.
Η Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας βρίσκεται σε όλο το εθνικό δίκτυο με τα πληρώματα να ενημερώνουν τους διερχόμενους οδηγούς για την κυκλοφορία.

onairnews.gr

evinos_agrotes_onairnews6_

evinos_agrotes_onairnews_

evinos_agrotes_onairnews1_evinos_agrotes_onairnews2_evinos_agrotes_onairnews3_evinos_agrotes_onairnews4_evinos_agrotes_onairnews5_evinos_agrotes_onairnews6_evinos_agrotes_onairnews7_evinos_agrotes_onairnews8_evinos_agrotes_onairnews9_evinos_agrotes_onairnews10_evinos_agrotes_onairnews11_evinos_agrotes_onairnews12_

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.