Δευτέρα, 12 Απριλίου, 2021

Στο φουλ οι κομματικές μηχανές ενόψει Ευρωεκλογών.

Στο φουλ οι κομματικές μηχανές ενόψει Ευρωεκλογών.

Έντονη κινητικότητα και στην Αιτωλοακαρνανία παρατηρούμε τις τελευταίες ημέρες απ όλα τα πολιτικά κόμματα ενόψει των Ευρωεκλογών. Οι πολίτες βέβαια όπως όλα δείχνουν γυρίζουν την πλάτη τους στο πολιτικό σύστημα επιδεικνύοντας πρωτοφανή αδιαφορία με αποτέλεσμα η ΑΠΟΧΗ να φαντάζει ως ο πρωταγωνιστής αυτών των εκλογών. Με γνώμονα τα ανωτέρω οι επιτελείς σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ επιλέγουν το δρόμο της πόλωσης προκειμένου να πετύχουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συσπείρωση των ψηφοφόρων τους. Σε αυτή την προσπάθεια επιστρατεύονται όλα τα πρωτοκλασάτα στελέχη.

Έτσι η Ντόρα Μπακογιάννη θα μιλήσει αυτή την Κυριακή στο Αγρίνιο στο Παπαστράτειο, ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Μεσολόγγι και Ναύπακτο. Απ την πλευρά του ΠΑΣΟΚ αρχικώς είχε ειπωθεί ότι ο Γιώργος Παπανδρέου θα μιλούσε σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Αγρίνιο, όμως κατά πάσα πιθανότητα αυτό το σενάριο δε θα ευδοκιμήσει καθώς οι ιθύνοντες στην Ιπποκράτους θεωρούν δεδομένο το προβάδισμα στην Αιτωλοακαρνανία. Όσον αφορά το ΚΚΕ ενημερωθήκαμε από σχετικό δελτίο τύπου ότι ”Εξ’ αιτίας του προγραμματισμού για την πραγματοποίηση της τηλεοπτικής συζήτησης των πολιτικών αρχηγών την Πέμπτη 28/5, η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Κ.Ο. Αιτ/νιας του ΚΚΕ για τις Ευρωεκλογές θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29/5 και ώρα 20:30 στο Αγρίνιο στον Πεζόδρομο της οδού Χαρ. Τρικούπη (Δημαρχείο), με ομιλήτρια την Ελένη Μπέλου, μέλος του Π.Γ. της Κ.Ε”. Ο ΣΥΡΙΖΑ αναμφισβήτητα δεν έχει αφήσει παραπονούμενο το νομό μας, καθώς τόσο ο αρχηγός του Αλέξης Τσίπρας όσο και η υποψήφια ευρωβουλευτής κ. Σωτηρίου ουσιαστικά εγκαινίασαν την προεκλογική τους περίοδο από αυτόν. Και ο Γιώργος Καρατζαφέρης όμως επισκέφτηκε την Αιτωλοακαρνανία την περασμένη Παρασκευή, ενώ και οι Οικολόγοι Πράσινοι που αναμένεται να κάνουν την έκπληξη πραγματοποίησαν μια σειρά σημαντικών συναντήσεων με εκπροσώπους θεσμικών φορέων.

Υ.Γ.: Όσον αφορά τους βουλευτές του νομού μας θα ασχοληθούμε σε επόμενη ανάρτησή μας. Το μόνο που μπορούμε να σας πούμε προς το παρόν είναι για την κινητικότητα και τα σχέδια δύο εξ αυτών που ανήκουν σε διαφορετικά κόμματα. Ο μεν πρώτος πηγαίνοντας κόντρα στα σημεία των καιρών που θέλουν τους πολίτες αμέτοχους και απογοητευμένους από το πολιτικό σύστημα, έχοντας όμως να επιδείξει αυτή την περίοδο μια έντονη δραστηριότητα, ετοιμάζει ομιλία ενώπιον πολυπληθούς κοινού στην πρωτεύουσα του νομού. Μάλιστα το κόμμα στο οποίο ανήκει βασίζει πολλά σε αυτή για τη δημιουργία θετικού κλίματος και κυρίως για τη συσπείρωση των ψηφοφόρων του στην Αιτωλοακαρνανία! Ο άλλος έχει αναλάβει σημαντικές αρμοδιότητες στο συντονισμό και στον προγραμματισμό του προεκλογικού αγώνα του κόμματός του και για αυτό το λόγο είναι σε καθημερινή σχεδόν επικοινωνία με τον Πρόεδρό του. Απ ότι μαθαίνουμε δεν είναι λίγες οι φορές που φεύγει από την Ιπποκράτους (εδώ είμαστε αρκετά αποκαλυπτικοί) μεταμεσονύκτιες ώρες λόγω φόρτου εργασίας! Περισσότερες λεπτομέρειες προσεχώς…

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.