Σάββατο, 31 Οκτωβρίου, 2020

Στόχος διαρρηκτών εξοχικές κατοικίες.

Στόχος διαρρηκτών έχει γίνει το τελευταίο διάστημα εξοχικές κατοικίες . Κρούσματα πολλά έχουν αναφερθεί σε παραθαλάσσια θέρετρα στη Δυτική Αιτωλοακαρνανία όπως η Πάλαιρος. Αδίστακτοι κακοποιοί δεν διστάζουν να εισβάλλουν σε εξοχικές κατοικίες ακόμα και όταν οι ένοικοι της είναι μέσα σε αυτές. Σε μια περίπτωση μάλιστα όταν ένα ζευγάρι αντιλήφθηκε την παρουσία διαρρηκτών, εκείνοι φέρονται να τους είπαν να ..ξανασκεπαστούν με τις κουβέρτες τους για ένα μόνο τέταρτο μέχρι να τελειώσουν.
Αφού τελείωσαν την δουλειά τους μάλιστα δεν παρέλειψαν να τους χαιρετήσουν σαν κύριοι, λέγοντας τους με σπαστά Ελληνικά “σας χαιρετούμε, καλό βράδυ”.
Γενικά η Δυτική Αιτωλοακαρνανία είναι μια περιοχή με ελλειπής αστυνόμευση. Εϋλογο είναι πλέον να γίνεται στόχος διαρρηκτών, ειδικά οι εξοχικές κατοικίες. Σημειώνουμε ότι τέτοια φαινόμενα ήταν σπάνια έως ανύπαρκτα στο παρελθόν.
Κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί και σε άλλες περιοχές όπου υπάρχουν εξοχικές κατοικίες είτε στη θάλασσα, ακόμα και στο βουνό. Πολλοί συντοπίτες μας περνάνε κάποιες από τις μέρες των διακοπών τους εκεί τους καλοκαιρινούς μήνες. Κρούουμε λοιπόν των κώδωνα του κινδύνου, διότι από τη στιγμή που εμφανίζονται τέτοια πρωτόγνωρα φαινόμενα, δεν αργούν να συμβούν οπουδήποτε. Όχι τίποτε άλλο, αλλά η πολιτεία σκέπτεται να συγχωνέψει αστυνομικά τμήματα λόγω οικονομικής κρίσης.
Ας το σκεφτεί καλύτερα..

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.