Δευτέρα, 10 Μαΐου, 2021

Στόχος η νόμιμη και ασφαλής λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Αγρινίου

Στόχος η νόμιμη και ασφαλής λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Αγρινίου

Συνεχίζεται η προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής Aγρινίου για τη νόμιμη και ασφαλή λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Αγρινίου.

Photo0329Mε συντονισμένες ενέργειες oι Διευθύνσεις Αθλητισμού και Τεχνικών Υπηρεσιών έχουν επιδοθεί σε ένα «τιτάνιο» αγώνα από την ανάληψη των καθηκόντων της νέας δημοτικής Αρχής, προκειμένου να αδειοδοτηθούν όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου (κλειστό κολυμβητήριο, γήπεδα ποδοσφαίρου κλπ.), να είναι σύγχρονες και ασφαλείς για τους αθλούμενος και για τους θεατές. και να πληρούνται όλες οι τυπικές προϋποθέσεις για την περαιτέρω αξιοποίηση των εγκαταστάσεων αυτών.

«Στο δήμο Αγρινίου αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η διαδικασία των αδειοδοτήσεων όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων. θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό, ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι συνέπειες της πολυετούς αδιαφορίας, διότι κάποιοι ήξεραν ότι είχαμε αθλητικές εγκαταστάσεις ακατάλληλες, απλά άφησαν το πρόβλημα σε εμάς. Εκφράζω την ιδιαίτερη ικανοποίηση μου για την πορεία των εργασιών και νομίζω πως η πίστωση χρόνου που δόθηκε στην προθεσμία για την αδειοδότηση των αθλητικών εγκαταστάσεων  αποτελεί θετική εξέλιξη για την επιτυχή ολοκλήρωση του έργου μας» τόνισε σε δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Νίκος Γκρίζης.

Να υπενθυμίσουμε ότι δόθηκε παράταση στην προθεσμία αδειοδότησης των αθλητικών εγκαταστάσεων. Η νέα παράταση θα έχει ισχύ μέχρι τις 30 Ιουνίου 2015 και θα επισφραγιστεί με Κοινή Υπουργική Απόφαση, την οποία θα υπογράψουν ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Βαρουφάκης, ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Νίκος Βούτσης, και ο υπουργός Πολιτισμού,Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αριστείδης Μπαλτάς. «Μέλημα της Δημοτικής Αρχής είναι στις 30-6-2015 να έχουν αδειοδοτηθεί όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις, πολλές από τις οποίες η διαδικασία αδειοδότησης βρίσκεται στο τελικό στάδιο έτσι ώστε οι δημότες και τα αθλητικά σωματεία να μη στερούνται των απαραίτητων χώρων για την άθλησή τους.» κατέληξε ο κ.Γκρίζης.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.