Σάββατο, 31 Οκτωβρίου, 2020

Στόχος και στο Αγρίνιο για «κανένα παιδί χωρίς πρωινό»

2Στην εκστρατεία αγάπης για τα παιδιά, σε συνεργασία με τη Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση «ΜΠΟΡΟΥΜΕ» συμμετέχει ο Δήμος Αγρινίου μαζί με άλλους 12 Δήμους στην Ελλάδα.
Στόχος της πρωτοβουλίας «Κανένα παιδί χωρίς πρωινό» είναι να εξασφαλίσουν, σε άπορες οικογένειες, την απαραίτητη ποσότητα ΒΙΤΑΜ για την καθημερινή μερίδα πρωινής ενέργειας που έχουν ανάγκη τα παιδιά τους.
Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία εντάσσεται στο Σχέδιο Δράσης της Unilever για την Αειφορία και θα καλύψει όλη τη σχολική χρονιά, από αρχές Ιανουαρίου μέχρι και τον Ιούνιο και το ΒΙΤΑΜ θα προσφέρει συνολικά 1.000.000 «μερίδες» θρεπτικής φροντίδας στα παιδιά.
«Μας γεμίζει ξεχωριστή χαρά κάθε προσφορά στο Κοινωνικό μας Παντοπωλείο για τη στήριξη συνανθρώπων μας που βιώνουν διατροφική ανασφάλεια. Εκφράζω τις θερμές μου ευχαριστίες σε όλες τις μεγάλες εταιρείες για την προσφορά τους, καθώς και σε όλους τους συμπολίτες μας που είναι αρωγοί στην προσπάθεια του Δήμου για τη στήριξη και αλληλεγγύη προς οικονομικά αδύναμες και ευπαθείς κατηγορίες του κοινωνικού ιστού της πόλης μας» ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας κ. Κώστας Καλαντζής.

1 3

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.