Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου, 2020

Συγκέντρωση στο Αγρίνιο για το ΝΑΙ (video- φωτό)

Στις 21.40 ολοκληρώθηκε στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου η συγκέντρωση υπέρ του «ΝΑΙ» στο δημοψήφισμα της ερχόμενης Κυριακής 5ης Ιουλίου. Μια συγκέντρωση με αρκετό κόσμο και στόχο να διατρανώσει την πεποίθηση της ευρωπαϊκής προοπτικής της χώρας και της παραμονής στο ευρώ.
Στη συγκέντρωση εκφώνησαν ολιγόλεπτες ομιλίες οι Γιώργος  Παπαναστασίου (δήμαρχος Αγρινίου), Χριστίνα Σταρακά (αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας), Απόστολος Κοιμήσης (δήμαρχος Αμφιλοχίας), Σπύρος Κωνσταντάρας (δήμαρχος Θέρμου), Κώστας Ρόκος (πρόεδρος ΤΕΕ), Θωμάς Κουτσουπιάς (πρόεδρος Ένωσης Αγρινίου), Xρήστος Κωστακόπουλος (πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων) και Γιώργος Χρήστου (πρόεδρος χοιροτρόφων).

Tην συγκέντρωση, μεταξύ άλλων, υποστήριξαν πολιτικά κόμματα (ΝΔ, ΠΟΤΑΜΙ, ΠΑΣΟΚ, ΚΙΔΗΣΟ, ΔΗΜΑΡ), η παράταξη του δημάρχου Αγρινίου και  η περιφερειακή αρχή . Παρέστησαν στελέχη των κομμάτων, πολλοί αυτοδιοικητικοί παράγοντες, αντιπεριφερειάρχες, ο βουλευτής Αχαΐας Ανδρέας Κατσανιώτης, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και φυσικά πολλοί πολίτες.

Ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου ανέφερε: «Τις τελευταίες μέρες η πατρίδα περνάει δύσκολες ώρες. Ο τόπος βρίσκεται σε αναβρασμό. Μια απόφαση για ένα θολό δημοψήφισμα προκάλεσε όλες αυτές τις καταστάσεις που ζούμε καθημερινά. Τις ουρές στις τράπεζες, την αβεβαιότητα, τις εντάσεις μεταξύ των πολιτών… Ότι και να γίνει, η επόμενη μέρα, το πρωί της Δευτέρας πρέπει να μας βρει ενωμένους. Αυτό θα πρέπει να είναι το πρώτο μήνυμα που θα περάσει παντού. Δεν έχουμε περιθώρια για εσωτερικές συγκρούσεις. Εκείνο που πρέπει πάνω από όλα είναι να επικρατήσει ένα κλίμα ομοψυχίας και ομόνοιας σε όλος μας. Δημοκρατικά, θα πρέπει να ψηφίσουμε κατά τη βούλησή μας. Γνωρίζετε ότι τόσο η προσωπική μου γνώμη όσο και της ΚΕΔΕ είναι για ένα μεγάλο  ΝΑΙ , ένα μεγάλο ΝΑΙ στην Ελλάδα, ένα μεγάλο ΝΑΙ στην Ευρώπη. Και αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο. Κανείς δεν πρέπει να παίξει πια με την πορεία της Ελλάδας. Η Ελλάδα είναι μια ευρωπαϊκή χώρα και θα παραμείνει ευρωπαϊκή χώρα. Για αυτό δεν θα μπούμε σε ψευδοδιλλήματα. Ένα «Όχι» δεν λύνει τίποτα, δεν δημιουργεί προϋποθέσεις για μια καλύτερη συμφωνία. Το αντίθετο. Μας πηγαίνει μακριά από την Ευρώπη, το ευρώ και την Ε.Ε.»

Ο δήμαρχος Αγρινίου σημείωσε εξάλλου πως «οι κοινωνικές δομές (ΚΔΑΠ, Κοινωνικά Παντοπωλεία , Ιατρεία)  είναι προγράμματα της Ε..Ε, άρα την επόμενη μέρα, αν βγούμε από την Ε.Ε. αυτά θα πάψουν να υπάρχουν και χιλιάδες άνθρωποι θα βρεθούν άνεργοι. Το δίχτυ κοινωνικής προστασίας που παρέχουν οι δήμοι της χώρας θα πάψει».

Αναλυτικά σε λίγο με φωτό και video

unnamed (1)

DSCN7773DSCN7778 DSCN7782 DSCN7786 DSCN7790 DSCN7797

DSCN7802 DSCN7805 DSCN7811 DSCN7812 DSCN7815 DSCN7817 DSCN7821 DSCN7824 DSCN7834 DSCN7840 DSCN7857 DSCN7858 DSCN7859 DSCN7870 DSCN7876unnamed

20150702_213624

1

Θέματα που ενδιαφέρουν

7 Σχόλια

 1. ΜΑΝΩΛΗΣ Κ.

  Eάν υποθέσουμε ότι στην πλατεία Δημοκρατίας βρέθηκε ένας αμφιταλαντευόμενος μεταξύ ΟΧΙ και ΝΑΙ. Εαν υποθέσουμε ότι ανάμεσα σε αυτή την εξαιρετικά ολιγάριθμη συγκέντρωση βρέθηκε ένας που ήθελε να ακούσει, και να δεί γιατί και με ποιούς άλλους μαζί θα στηρίξει το ΝΑΙ την Κυριακή σε τι και ποιό συμπέρασμα θα κατέληγε; Και σίγουρα θα κατέληγε καθώς εκεί βρέθηκαν τρείς τέσσερεις διαφορετικές ομάδες που η κάθε μία έχει ταυτιστεί στο πολύ πρόσφατο παρελθόν και παρόν βέβαιαι με πολλά πράγματα. Η μία, τα απομεινάρια του ΠΑΣΟΚ . Η άλλη τα απολειφάδια του Παπανδρέου .Και μια τρίτη που θυμίζει ολίγον Ν.Δ. . Α ήταν και μια ομάδα ποταμίσια (αυτή ως ομάδα είναι εντελώς γελοία και δεν κάνω άλλη αναφορά). Δηλαδή οι “ομάδες” αυτές και τα πρόσωπα εκείνα, που επι 40 χρόνια καταλήστεψαν τη χώρα και την έφεραν ως ‘δω. Αλλά αυτό δεν είναι η είδηση. Η ΕΙΔΗΣΗ είναι που η μία ομάδα ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΕ την άλλη!!!! (Σκεφτείται θέαμα Μοσχολιός να χειροκροτά Παπαναστασίου και Βαϊνάς και Παπαναστασίου και Κουτσουπιά μαζί!!!). Τι ντροπή θεεε μου. Τι ντροπή και τι αγανάκτηση με αυτά που είδαν τα ματάκια μου στο ολιγάριθμο αυτό….. «συλλαλητήριο» του Αγρινίου για το ΝΑΙ στους Γερμανούς. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

 2. χρηστος

  ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΜΑΖΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ

 3. POL

  Λίγο τσίπα και φιλότιμο πρέπει να έχουμε Όλοι μας και ιδιαίτερος τα Μ.Μ.Ε.και οι 300 ψεύτες και κλέφτες.
  Ο λαός υποφέρει.
  Αφήστε το λαό να εκφραστεί αβίαστα και ελεύθερα.
  Φτάνουν οι πληρωμένοι παπαγάλοι ΜΕ ΤΟ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΠΡΩΊ ΜΕΣΗΜΈΡΙ ΒΡΆΔΥ.
  Χρωστάνε πολλά τα αφεντικά ΣΑΣ στον ΕΛΛΗΝΑ και την Ελληνίδα .
  Δεν έχουνε άλλα περιθώρια να επιστρέψουν τα κλεμμένα στον κρατικό βαρέλι και να βάλουνε πάτο οι μεγάλοι οικονομολόγοι.
  Αλλιώς προβλέπω πολλή δυσάρεστα πράγματα για την Ελλάδα.
  Ομόνοια – Αλληλεγγύη – και εθνική ομοψυχία για να τσακίσουμε το κακό που είναι κοντά πολλή κοντά και δεν το έχουμε πάρει όλοι χαμπάρι.

 4. teo

  ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΑΖΙ. ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΣ, ΤΑ ΡΑΧΟΪ, ΤΟ ΣΟΪΜΠΛΕ Κ.Α. ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ).

 5. teo

  ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΝ ΣΤΟ “ΝΑΙ” ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΒΡΟΝΤΕΡΟ “ΟΧΙ”

 6. κωστας

  απο τοσο λιγο κοσμο που ειδα πιστευω το οχι θα παρω πανω απο 60% μεθαυριο

 7. τομ

  Πραγματικά λυπηρό κάποιοι από αυτούς να υποστηρίζουν Ναι στην Ευρώπη. Αν λειτουργούσε η Ελλάδα σωστά όπως η υπόλοιπη Ευρώπη μερικοί από αυτούς θα ήταν φυλακή….

  Όμως τα σχόλια των παραπάνω ανορθόγραφων καθώς και ότι με το ΟΧΙ συντάσσεται η ΧΡΗΣΙ αβγη… κάνουν την επιλογή του ΝΑι μονόδρομο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.