Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου, 2020

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη ΔΕΗ ενάντια στα χαράτσια

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στα χαράτσια θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή στις 25/1 στις 9 το πρωί έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ. Την κίνηση διοργανώνει η “ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ενάντια στα χαράτσια ,την ακρίβεια,την εξαθλίωση”ενώ μέχρι την επόμενη Παρασκευή ενδέχεται να συμμετάσχουν και άλλοι συνδικαλιστικοί φορείς. Υπάρχει καταρχάς απόφαση συμμετοχής απο το Σωματειο Εργαζομένων Νοσοκομείου Αγρινίου και την Δευτέρα αναμένονται οι  αποφάσεις απο Σύλλογο Δασκάλων Αγρινίου -Θέρμου και τη Β’ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας.

Το σχετικό κάλεσμα αναφέρει:

 

Αρνούμαστε τη βάρβαρη πολιτική τους

Το ηλεκτρικό ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό

Οι βάρβαρες πολιτικές του μνημονίου οδηγούν τους εργαζόμενους και την πλειονότητα της κοινωνίας στην εξαθλίωση.Ξεζουμίζουν το λαό για να πληρώσουν τους τοκογλύφους δανειστές,να ενισχύουν τις τράπεζες και να δίνουν ασυλία στα κέρδη των καπιταλιστών.Απαλλάσουν τις μεγάλες ιδιοκτησίες απο το χαράτσι και παρέχουν φθηνότερο ηλεκτρικό ρεύμα στους μεγαλοβιομήχανους.

 

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ αντιδρά…και καλεί τα σωματεία,τους επαγγελματικούς συλλόγους,το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου,να πάρουν θέση και να στηρίξουν έμπρακτα τους εργαζόμενους,τους συνταξιούχους,τους ανέργους.

Να οργανωθεί άμεσα παλλαική διαμαρτυρία ενάντια στην εξοντωτική αύξηση στο ηλεκτρικό ρεύμα έξω απο τα γραφεία της Δ.Ε.Η!!!

Να καταργηθεί το χαράτσι!!! Δεν θα υποθηκεύσουμε τα σπίτια μας για ενα άδικο,φορομπηχτικό,εξοντωτικό μέτρο!!!

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων ,των μικρών εμπόρων απο κοινού με όλους όσους πλήττονται ,να αναλάβουν δράση τώρα απαιτώντας:

  • Καμία αύξηση στο ηλεκτρικό ρεύμα!!
  • Κανένα χαράτσι!!!Οχι στην υπεξαίρεση χρημάτων του ρεύματος για το χαράτσι!!
  • Δωρεάν κιλοβατώρες στα νοικοκυριά,στους άνεργους,στους χαμηλόμισθους,στους χαμηλοσυνταξιούχους!!

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ  ΑΓΡΙΝΙΟΥ ενάντια στα χαράτσια,την ακρίβεια,την  εξαθλίωση!!

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.