Κυριακή, 25 Οκτωβρίου, 2020

Συγκέντρωση στο Αγρίνιο για την Παλαιστίνη

dsgshsdh

Οργανώθηκε από ΚΚΕ-ΚΝΕ

«Να σταματήσει τώρα η επέμβαση και το αιματοκύλισμα του παλαιστινιακού λαού από το Ισραήλ» ήταν το μήνυμα της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που οργανώθηκε πριν λίγη ώρα στο κέντρο του Αγρινίου από τις οργανώσεις Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ. Της συγκέντρωσης ακολούθησε πορεία σε κεντρικούς δρόμους ενώ αναγνώστηκε και διανεμήθηκε ανακοίνωση η οποία αναφέρει τα εξής:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Των Κ.Ο. Αιτωλ/νίας του ΚΚΕ & των Οργανώσεων της ΚΝΕ

Να σταματήσει τώρα η επέμβαση και το αιματοκύλισμα του παλαιστινιακού λαού από το Ισραήλ
Το ΚΚΕ καταδικάζει τη βάρβαρη και εγκληματική επίθεση του Ισραήλ κατά του Παλαιστινιακού λαού που έχει οδηγήσει στο θάνατο εκατοντάδες άτομα στην πλειοψηφία τους άμαχη, στον τραυματισμό χιλιάδων άλλων και έχει ξεριζώσει από τα σπίτια τους δεκάδες χιλιάδες οικογένειες, μόνο στις εγκαταστάσεις του ΟΗΕ έχουν καταφύγει περισσότεροι από 100.000.
Για τις αιματηρές αυτές εξελίξεις τεράστιες είναι οι ευθύνες των ΗΠΑ που με κάθε τρόπο στηρίζουν το Ισραήλ στη συνέχιση της καταπίεσης και αιμορραγίας του παλαιστινιακού λαού.
Ευθύνες έχει και η ΕΕ, που ακολουθεί την πολιτική των «ίσων αποστάσεων» ανάμεσα στο θύτη και το θύμα και ταυτόχρονα αναπτύσσει συνεργασία με το Ισραήλ σε στρατιωτικό, οικονομικό και πολιτικό επίπεδο.
Σε αυτές τις συνθήκες δεν δικαιολογείται καμία κυβέρνηση να κρατά τη γραμμή των ίσων αποστάσεων και απαιτείται άμεσα:
• Να σταματήσει τώρα η επέμβαση και το αιματοκύλισμα του παλαιστινιακού λαού από το Ισραήλ.
• Να σταματήσει ο εποικισμός, να φύγουν τα στρατεύματα κατοχής για να ανοίξει ο δρόμος να υπάρξει ένα βιώσιμο, κυρίαρχο και πραγματικά ελεύθερο Παλαιστινιακό Κράτος στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ, ισότιμο, αναγνωρισμένο κράτος μέλος του ΟΗΕ.
Το ΚΚΕ ταυτόχρονα τονίζει την αναγκαιότητα η ελληνική κυβέρνηση να ακυρώσει όλες τις συμφωνίες με το Ισραήλ, είτε αυτές είναι στρατιωτικές, είτε οικονομικές, είτε πολιτικές και να σταματήσει κάθε συμμετοχή της χώρας μας σε κοινά στρατιωτικά γυμνάσια με το Ισραήλ.

asgasg

dgjdffdj

dsgshsdh

sdgg

Θέματα που ενδιαφέρουν

4 Σχόλια

 1. Κακός χαμός

  Στη δεύτερη φωτογραφία από το τέλος τέρμα αριστερά είναι ένα φοβερό μωρό.Ίσα που φαίνεται γιατί δεν ήταν με το ΚΚΕ βέβαια.

 2. Γιάννης

  Για την συνεχιζόμενη στρατιωτική κατοχή της βόρειας Κύπρου από τους Τούρκους, μούγκα έκαναν όλοι οι αριστεροί, αναρχικοί κλπ επαγγαλματίες ανθρωπιστές.

 3. Eleos

  21-4-1967
  Αυτή πουλήσανε την Κύπρο,και την αιματοκυλήσανε…οι Απριλιανοί “πατριώτες”.

  Γατάκι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.