Τρίτη, 20 Απριλίου, 2021

Συγκέντρωση την Τετάρτη από το ΚΚΕ

Συγκέντρωση την Τετάρτη από το ΚΚΕ

To ΚΚΕ οργανώνει συγκέντρωση στο Αγρίνιο την ερχόμενη Τετάρτη 30 Μαΐου. Θα λάβει χώρα στην κεντρική πλατεία στις 9 μ.μ. με ομιλητή το μέλος του Π.Γ. της Κ.Ε. Δημήτρη Αρβανιτάκη. «Ισχυρό ΚΚΕ-νικητής ο λαός» είναι το κεντρικό μήνυμα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΚΕ που απευθύνει το ακόλουθο κάλεσμα:
«Μην περιμένεις τίποτα από κανέναν. Αν θέλεις να αλλάξει η ζωή σου ΕΣΥ πρέπει να την αλλάξεις. Δεν θα υπάρξουν ούτε υπήρξαν ποτέ καλύτερες μέρες για το λαό χωρίς αντιπαράθεση και σύγκρουση με τα μονοπώλια, τους μηχανισμούς τους, τις κυβερνήσεις τους, οποιασδήποτε μορφής και περιτυλίγματος.
Το πραγματικό πολιτικό ερώτημα είναι «με τα μονοπώλια ή με το λαό;». Το ΚΚΕ δεν πατάει σε δύο βάρκες. Την εξουσία θα την έχουν είτε οι εργάτες και συνολικά ο λαός είτε οι καπιταλιστές. Να την μοιραστούν δεν γίνεται.
Το ΚΚΕ το ξέρεις. Δεν πρόκειται να προδώσει το λαό, δεν δωροδοκείται για κυβερνητικές θεσούλες. Αντίθετα θα κάνει τα πάντα για την διακυβέρνηση της λαϊκής – εργατικής εξουσίας, του μοναδικού ριζικά διαφορετικού δρόμου ανάπτυξης ο οποίος θα διασφαλίσει τη λαϊκή ευημερία. ΔΥΝΑΤΟ ΚΚΕ και ΛΑΟΣ μαχητικός, θα παλεύει στους τόπους δουλειάς, στις γειτονιές, στην ύπαιθρο για να πάρει την εξουσία για λογαριασμό του. Αυτό φοβούνται , αυτό προσπαθούν να πολεμήσουν».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.