Τετάρτη, 21 Απριλίου, 2021

Συγκέντρωση την ώρα του Eurogroup αύριο στο Αγρίνιο

Συγκέντρωση την ώρα του Eurogroup αύριο στο Αγρίνιο

imgres

Συλλαλητήρια με το σύνθημα «Δεν εκβιαζόμαστε, ούτε βήμα πίσω στους εκβιασμούς», διοργανώνονται σε όλη τη χώρα την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου, την ώρα που στις Βρυξέλλες θα συνεδριάζει εκτάκτως το Εurogroup με θέμα την Ελλάδα.

Μέσω του facebook και άλλων μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η πρόθεση για τις συγκεντρώσεις σε πλατείες μεγάλων πόλεων, διαδόθηκε γρήγορα και δεν είναι λίγοι εκείνοι που μέχρι στιγμής δηλώνουν θετικοί στο να συμμετάσχουν σε αυτές, αύριο στις 6 το απόγευμα,  για να σταλεί ένα μήνυμα τερματισμού της λιτότητας, την ώρα που  στο έκτακτο Eurogroup για το ζήτημα της Ελλάδας ο υπουργός Οικονομικών θα παρουσιάζει τις θέσεις της νέας ελληνικής κυβέρνησης.

Συλλαλητήριο προγραμματίζεται και για το Αγρίνιο αύριο την ίδια ώρα με τις υπόλοιπες πόλεις (18:00) στην πλατεία Δημοκρατίας. Μάλιστα σήμερα το πρωί, όχημα με μεγάφωνο κινούνταν στους κεντρικούς δρόμους του Αγρινίου και καλούσε στη συγκέντρωση. Κάλεσμα , με ανακοίνωσή της, απηύθυνε και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αγρινίου. Δείτε το κάλεσμα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΕΔΩ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.