Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου, 2020

Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο Αγρίνιο για το ασφαλιστικό (φωτο)

DSCN0429

Oλοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα στην πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο, η συγκέντρωση που οργάνωσε το ΠΑΜΕ, με αιχμή τις αλλαγές στο ασφαλιστικό.

Κεντρικός ομιλητής στη συγκέντρωση, ήταν ο Δημήτρης Δήμας, μέλος του Εργατικού Κέντρου  Αγρινίου.

“Λέμε όχι στην κοροϊδία και στους εκβιασμούς της κυβέρνησης και των άλλων κομμάτων. Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ χρησιμοποιεί τις άθλιες τακτικές και επιχειρήματα που αξιοποίησαν από τις αρχές της δεκαετίας του 1990, όλες οι κυβερνήσεις και της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ. Προκαλεί όταν λέει ότι εξασφαλίζει την προστασία των αδυνάτων, τη στιγμή που πετσοκόβει το ΕΚΑΣ , τις αναπηρικές συντάξεις , που καθιερώνει μια εθνική σύνταξη πείνας 384 ευρώ , την οποία με τα σημερινά δεδομένα ανεργίας θα παίρνει και η πλειοψηφία των εργαζομένων. Η “κοινωνική δικαιοσύνη” της κυβέρνησης είναι η εξομοίωση προς τα κάτω”, είπε μεταξύ άλλων ο κ. Δήμας.

“Με την οργάνωσή μας, συσπειρωμένοι στα ταξικά σωματεία και τον αγώνα μας μπορούμε να ανατρέψουμε τα σχέδιά τους .
Κλιμακώνουμε τη δράση μας με απεργιακή απάντηση στις 4 Φλεβάρη .
ΟΛΟΙ στην πάλη για την επιτυχία της απεργίας και της απεργιακής συγκέντρωσης του ΠΑΜΕ”, ανέφερε η ανακοίνωση της Γραμματείας του ΠΑΜΕ Αιτωλoακαρνανίας, ενώ και η ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου  μιλούσε για “διεκδίκηση κοινωνικής ασφάλισης για όλους, αποκλειστικά δημόσια και υποχρεωτική”.

DSCN0423 DSCN0425 DSCN0426 DSCN0427 DSCN0429 DSCN0431 DSCN0433 DSCN0434 DSCN0437

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.