Σάββατο, 6 Μαρτίου, 2021

Συγκέντρωση τροφίμων για δημότες Ξηρομέρου

Συγκέντρωση τροφίμων για δημότες Ξηρομέρου

trofima_dorean_aftodioikisi3-620x320Η Κοινωφελής επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου ξεκινά μαζί με τους αναφερόμενους παρακάτω πολιτιστικούς φορείς μια προσπάθεια συγκέντρωσης τροφίμων για να τα διαθέσει τις ημέρες των Χριστουγέννων στους άπορους και αναξιοπαθούντες συνδημότες μας.
Τα τρόφιμα αυτά θα  προσφερθούν από το ταμείο της κοινωφελούς επιχείρησης, από επιχειρηματίες και καταστήματα της περιοχής μας  και τα ονόματα όλων αυτών θα ανακοινωθούν μαζί με το πρόγραμμα συγκέντρωσης και διανομής  που θα ακολουθήσει.
Οι Πολιτιστικοί σύλλογοι που μέχρι στιγμής συμμετέχουν και στηρίζουν την προσπάθεια συγκέντρωσης τροφίμων είναι οι εξής: Σύλλογος Γυναικών Αστακού , Ναυταθλητικός Όμιλος Αστακού(ΝΑΟΑΣ) , Σύλλογος Φυτειωτών «Το Λιγοβίτσι» Σύνδεσμος Χρυσοβιτσάνων «Τα Κόροντα» , Σύλλογος Στρογγυλοβουνίου ΄ «Το Ψηλοβράχι», Σύλλογος Παπαδαταίων « Άγιος Νικόλαος», Σύλλογος Βασιλόπουλου «Η Βελά», Σύλλογος «Καραισκάκη», Σύλλογος Αρχοντοχωριτών «Η Ζωοδόχος Πηγή».
Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να το δηλώσουν το συντομότερο στον Πρόεδρο της Κοινωφελής επιχείρησης κ Γεωργούλα Κωνσταντίνο στο τηλέφωνο 6973330607 και στα γραφεία της Κοινωφελούς 2646360541.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.