Τετάρτη, 4 Αυγούστου, 2021

Συγκέντρωση τρόφιμων στην Αμφιλοχία

Συγκέντρωση τρόφιμων στην Αμφιλοχία

Η Εθελοντική Ομάδα Αμφιλοχίας   συνεχίζει την κοινωνική της δράση και σε συνεργασία με το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο Αγίου Αθανασίου Αμφιλοχίας, οργανώνουν συγκέντρωση τρόφιμων για πολίτες που έχουν ανάγκη.

unnamedΗ εκστρατεία συλλογής τροφίμων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου από τις 10 π.μ. έως τις 8μ.μ. και την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου από τις 10 π.μ. έως τις 4μ.μ. στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην Κεντρική Πλατεία Αμφιλοχίας. Αναλυτικά η ανακοίνωση- κάλεσμα:

Εν αναμονή των γιορτών των Χριστουγέννων όλοι μας περιμένουμε με βαθιά ανυπομονησία για να νιώσουμε χαρά και ζεστασιά με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Δυστυχώς όμως, τα φετινά Χριστούγεννα δεν θα είναι ίδια με τις προηγούμενες χρονιές. Λόγω της οικονομικής συγκυρίας, η χώρα μας περνάει δύσκολες στιγμές και αρκετοί συνάνθρωποί μας βρίσκονται στην εξαιρετικά δυσχερή θέση να αδυνατούν να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες, πόσω μάλλον να μπορέσουν να νιώσουν το πνεύμα αγάπης των Χριστουγεννιάτικων ημερών. Η Εθελοντική Ομάδα Αμφιλοχίας (Ε.Ο.Α.), σε συνεργασία με το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο Αγίου Αθανασίου Αμφιλοχίας, επιθυμώντας να συμβάλλει στον μετριασμό της αγωνίας τους και να απαλύνει τον πόνο τους, αποφάσισε να συγκεντρώσει τρόφιμα για τους συμπολίτες μας που αδυνατούν, χωρίς να φταίνε γι’ αυτό, να έχουν μια αξιοπρεπή καθημερινότητα. Η εκστρατεία συλλογής τροφίμων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου από τις 10 π.μ. έως τις 8μ.μ. και την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου από τις 10 π.μ. έως τις 4μ.μ. στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην Κεντρική Πλατεία Αμφιλοχίας. Στην προσπάθειά αυτή σας θέλουμε όλους αρωγούς και συμπαραστάτες. Η προσφορά από το δικό σας περίσσευμα αγάπης, συμβάλλει στην ουσιαστική οικοδόμηση μιας κοινωνίας αλληλεγγύης που συμπαρίσταται στους συνανθρώπους μας που περνούν δύσκολες στιγμές. Η αγάπη προς τον συνάνθρωπο εκδηλώνεται με πράξεις.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.