Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου, 2020

Συγκεντρώθηκαν φάρμακα για το Κοινωνικό Ιατρείο Αγρινίου

Ανακοίνωση του δήμου Αγρινίου για τη συγκέντρωση φαρμάκων για το Κοινωνικό Ιατρείο.

epi-farmaka-koinoniko2

Οι Αγρινιώτες  απέδειξαν έμπρακτα τι σημαίνει αλληλεγγύη, αγάπη και ανθρωπιά για τους ανήμπορους.
Φάρμακα συγκεντρώθηκαν την Παρασκευή,  4 Μαρτίου 2016, σε τρία σημεία στο κέντρο του Αγρινίου (πλατεία Δημοκρατίας, Χατζοπούλου και  Καραπανέϊκα) σε μία προσπάθεια να ενισχυθεί  το Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Αγρινίου.
Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες η ανταπόκριση του κόσμου ήταν ικανοποιητική και τα φάρμακα που συγκεντρώθηκαν, παρελήφθησαν από  τους φαρμακοποιούς , κοινωνικούς λειτουργούς και νοσηλευτές του Κοινωνικού Ιατρείου.
Πρόκειται για μία πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας  του  Δήμου Αγρινίου,  η οποία θα συνεχιστεί και το επόμενο χρονικό διάστημα, στην πόλη και τις Δημοτικές Ενότητες, αφού οι  ελλείψεις είναι τεράστιες στο Κοινωνικό  Ιατρείο, σημείωσε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας & Δημόσιας Υγείας κ. Κώστας Καλαντζής «Με συγκίνησε η ανταπόκριση του κόσμου και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανώνυμους πολίτες που στηρίζουν αυτή την προσπάθεια, για να βρουν την υγειά τους χιλιάδες αναξιοπαθούντες άρρωστοι. Το Ιατρείο  μας έχει πλήθος ιατρικών  επισκέψεων καθημερινά, ανασφάλιστων, οικονομικά εξαθλιωμένων ασθενών, οι οποίοι  δυστυχώς αυξάνονται ενώ τα αποθέματα φαρμάκων μειώνονται ραγδαία.. Οι κοινωνικές Δομές του Δήμου έχουν ανάγκη τη  βοήθεια των συμπολιτών μας και η συμπαράστασή τους μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια» κατέληξε ο κ. Καλαντζής.

Υπενθυμίζεται ότι το Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Αγρινίου, καθημερινά  συλλέγει φάρμακα για το Κοινωνικό Φαρμακείο. Οι πολίτες που έχουν φάρμακα για να δωρίσουν μπορούν να τα παραδίδουν στα γραφεία του, στην οδό Παλαμά 20.

epi-farmaka-koinoniko1

DSCN1042DSCN1048DSCN1048

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.