Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Συγκινητική η εκδήλωση για τη στήριξη των ιδρυμάτων Αλκυόνη και Ίρις

Συγκινητική η εκδήλωση για τη στήριξη των ιδρυμάτων Αλκυόνη και Ίρις
631bΠλήθος κόσμου στο κάστρο του Αντιρρίου για τη συναυλία Κ. Μακεδόνα και Λαϊκής Ορχήστρας «Μίκης Θεοδωράκης»

Με μια ιδιαίτερη συγκινητική εκδήλωση στο κάστρο του Αντιρρίου, η οποία ήταν αφιερωμένη σε δύο Ιδρύματα που προσφέρουν στους συμπολίτες μας ,στο σύλλογο ΑμεΑ Ναυπακτίας και Δωρίδας «Αλκυόνη» και στη μονάδα ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης Ρίου «Ίρις», γιορτάστηκαν χθες τα δέκα χρόνια από τη δημιουργία της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης» με τη συναυλία της Λαϊκής Ορχήστρας «Μίκης Θεοδωράκης» και βασικό ερμηνευτή τον Κώστα Μακεδόνα.

Οι εκπρόσωποι των δύο Ιδρυμάτων, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Φίλων ΑμεΑ «ΑΛΚΥΟΝΗ» Βασιλική Παναγοπούλου, η επιστημονικά υπεύθυνη της Μονάδας Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης Ρίου «ΙΡΙΣ» Χαρά Γουλιάμη ευχαρίστησαν όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αυτό για την ενίσχυση των ιδρυμάτων τους και απένειμαν και τιμητική πλακέτα στον Ζαν-Πολ Τεσαντιέ, πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο της κοινοπραξίας.

Ακολούθως το 26ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών και το Ειδικό Σχολείο Κωφών και Βαρυκόων Πάτρας μαζί με τον τραγουδιστή Γιώργο Παράμερο, είπαν ένα ειδικό τραγούδι για την αγάπη και τα παιδιά, ενθουσιάζοντας το κοινό.

Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήραν τα μέλη της Λαϊκής Ορχήστρας «Μίκης Θεοδωράκης» και βασικό ερμηνευτή τον Κώστα Μακεδόνα, ενώ μαζί του ήταν οι Δώρος Δημοσθένους, Σοφία Παπάζογλου και Μπέττυ Χαρλαύτη.

Τα έσοδα της συναυλίας διατέθηκαν στο σύλλογο ΑμεΑ Ναυπακτίας και Δωρίδας «Αλκυόνη» και στη μονάδα ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης Ρίου «Ίρις».

www.patrastimes.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.