Δευτέρα, 8 Μαρτίου, 2021

Συγχαρητήρια και… επισημάνσεις

Συγχαρητήρια και… επισημάνσεις

αστυνομική-διεύθυνση-ακαρνανιας-450x3001Με αφορμή την ένοπλη ληστεία που έγινε πρόσφατα στη Στράτο, τη σύλληψη των ένοπλων και επικίνδυνων δραστών, μετά από καταδίωξη επί τουλάχιστον μιας ώρας και ακτίνας πλέον των σαράντα χιλιομέτρων, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας, συγχαίρει τους αστυνομικούς που με οιονδήποτε τρόπο συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια. «Ο άψογος συντονισμός των δυνάμεων από το κέντρο επιχειρήσεων της Δ.Α. Ακαρνανίας με τη συνεργασία όλων των Υπηρεσιών, ο επαγγελματισμός, η ψυχραιμία, η αυτοκυριαρχία και η αυτοθυσία που επέδειξαν όλοι οι συνάδελφοι σε συνδυασμό με την αναίμακτη σύλληψη των ένοπλων και επικίνδυνων δραστών, αποδεικνύουν το υψηλό αίσθημα ευθύνης όλων των συναδέλφων, άξια επιβράβευσης», υπογραμμίζει. Δράττει παράλληλα την ευκαιρία και προβαίνει σε επισημάνσεις όπως ότι η αστυνόμευση χρειάζεται όχι μόνο στα μεγάλα αστικά κέντρα αλλά και στην περιφέρεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με αφορμή την ένοπλη ληστεία που έγινε πρόσφατα στην Περιφέρεια του Αγρινίου Αιτωλοακαρνανίας, τη σύλληψη των ένοπλων και επικίνδυνων δραστών, μετά από καταδίωξη επί τουλάχιστον μιας (1) ώρας και ακτίνας πλέον των σαράντα (40) χιλιομέτρων, η Ένωση Αστυνομικών υπαλλήλων Ακαρνανίας, Συγχαίρει όλους τους Συναδέλφους που με οιονδήποτε τρόπο συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια.
Ο άψογος συντονισμός των δυνάμεων από το κέντρο επιχειρήσεων της Δ.Α. Ακαρνανίας με τη συνεργασία όλων των Υπηρεσιών, ο επαγγελματισμός, η ψυχραιμία, η αυτοκυριαρχία και η αυτοθυσία που επέδειξαν όλοι οι συνάδελφοι σε συνδυασμό με την αναίμακτη σύλληψη των ένοπλων και επικίνδυνων δραστών, αποδεικνύουν το υψηλό αίσθημα ευθύνης όλων των συναδέλφων, άξια επιβράβευσης.
Η έξαρση της εγκληματικότητας δυστυχώς, δικαιώνει τις επισημάνσεις μας για τις ιδιαιτερότητες της περιοχής μας.
Αστυνόμευση χρειάζεται όχι μόνο στα μεγάλα αστικά κέντρα αλλά και στην περιφέρεια.
Το έγκλημα δεν κάνει εξαιρέσεις, δεν έχει γεωγραφικά όρια, είναι φαινόμενο που εξελίσσεται με ραγδαίους ρυθμούς.
Καλούμε τα μέλη μας να συνεχίσουν την προσπάθεια για καταπολέμηση της εγκληματικότητας, ώστε να εδραιωθεί το αίσθημα ασφάλειας όλων των πολιτών.
Καλούμε τη φυσική και πολιτική ηγεσία, αρωγούς του έργου μας, ώστε να καλυφθούν οι μεγάλες ελλείψεις που υπάρχουν σε έμψυχο δυναμικό και υλικοτεχνική υποδομή .
Αναμένουμε με αγωνία την άμεση αποκατάσταση όλων των αδικιών που αφορούν την Δ.Α. Ακαρνανίας, αλλά και την μισθολογική δικαίωσή μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

ο Πρόεδρος                    ο Γεν. Γραμματέας

ΡΟΥΣΗΣ Δημήτριος                          ΔΙΩΤΗΣ Νικόλαος

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.