Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου, 2020

Συγχαρητήρια στον Παναιτωλικό από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αγρινίου

 Δημοτική οργάνωση Αγρινίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ

Συγχαρητήρια στον Παναιτωλικό!!!

Η Δημοτική οργάνωση Αγρινίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ συμμετέχει στη χαρά των Αγρινιωτών αλλά και όλων των Αιτωλοακαρνάνων για τη μεγάλη επιτυχία του Παναιτωλικού και την προαγωγή  του στη μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου, που ήταν και ο  στόχος  από την αρχή της περιόδου που έληξε. OΠαναιτωλικός με τη σπουδαία του  ιστορία από το 1926   και την ανεκτίμητη  συμβολή  του στον αθλητισμό, τον πολιτισμό και τα γράμματα, επάξια επιστρέφει στη superleague.

Οφείλουμε να υπογραμμίσουμε ότι στην  κοινή συνείδηση των υγιών φιλάθλων της χώρας  η superleague είναι η φυσική θέση του Παναιτωλικού, αφού ως ομάδα υπερπληροί όλες τις αναγκαίες και ικανές προϋποθέσεις για διάκριση και εδραίωσή του στην κατηγορία. Η αρτιότητά του σε διοίκηση και υποδομές αλλά και σε αγωνιστικό επίπεδο και το μεγάλο πλήθος των φιλάθλων του που τον στηρίζουν διαρκώς είναι οι εγγυήσεις για την μελλοντική του πορεία.

Είναι απαραίτητο να επισημάνουμε πως,  με παράδειγμα τον Παναιτωλικό και με θετική σκέψη, με  ιδέες, προσανατολισμό σε στόχους, σωστό σχεδιασμό και οργάνωση, με την επιβαλλόμενη εγρήγορση και πάντα με κοινωνική ευαισθησία, το Αγρίνιο και η Αιτωλοακαρνανία ολόκληρη μπορούν και πρέπει να ξεκινήσουν μια νέα ελπιδοφόρα εποχή, γιατί το αξίζουν.

Συγχαρητήρια στον Παναιτωλικό!!!

Γραφείου τύπου

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.