Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Συζήτησαν για την αστυνόμευση στην Αιτωλία

Συζήτησαν για την αστυνόμευση στην Αιτωλία

unnamedΜε τον Γενικό Περιφερειακό Δ/ντη Δυτικής Ελλάδας της ΕΛ.ΑΣ. Υπ/γο Αριστείδη Ανδρικόπουλο καθώς και τον Αστυνομικό Δ/ντη Αιτωλίας Νικόλαο Κοτρωνιά, συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι, ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος.
Κατά την συνάντηση, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την επικοινωνία, την ενίσχυση της προστασίας των πολιτών, καθώς και το ζήτημα που αφορά την κτηριακή υποδομή των υπηρεσιών της Α.Δ. Αιτωλίας στο Μεσολόγγι.
Ο Νίκος Καραπάνος σημείωσε απευθυνόμενος προς τους εκπροσώπους της Ελληνικής Αστυνομίας πως ο Δήμος βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς προκειμένου η Α.Δ. Αιτωλίας – η οποία σήμερα στεγάζεται σε κτήριο που δεν εξυπηρετεί τις ανάγκες της – να μεταστεγασθεί σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο.
Για το ζήτημα της αστυνόμευσης κυρίως περιοχών του Αιτωλικού και Οινιάδων, ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου επεσήμανε την ανάγκη ενίσχυσής τους από την ΕΛ.ΑΣ. για την τόνωση του αισθήματος της ασφάλειας στους πολίτες.
Η συνάντηση του Δημάρχου, του Γενικού Περ/κού Διευθυντή, καθώς και του Αστυνομικού Δ/ντή Αιτωλίας, έγινε στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας και συνεννόησης μεταξύ των δύο φορέων.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.