Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Συζήτηση για “το αναγκαίο κομουνιστικό πρόγραμμα της εποχής μας”

Συζήτηση για “το αναγκαίο κομουνιστικό πρόγραμμα της εποχής μας”

nkagri991 copy (2)

Η νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση και το Νέο Αριστερό Ρεύμα διοργανώνουν πολιτική εκδήλωση – συζήτηση το Τετάρτη , 02/07/2014, ώρα 19.30 μμ. στην αίθουσα Πολιτική Πολιτιστική λέσχη ΡΩΓΜΗ ,με θέμα:«Για το αναγκαίο κομουνιστικό πρόγραμμα της εποχής μας »

Ομιλητές: Ο Αλέκος Αναγνωστάκης μέλος ΠΕ ΝΑΡ

Η ανακοίνωση που συνοδεύει την πρόσκληση αναφέρει:

“Στη σταθεροποίηση που υπόσχεται η κυβέρνηση το μόνο σταθερό είναι η προσήλωση στην υλοποίηση του κοινού σχεδιασμού με την τρόικα.  Ο υπουργός Οικονομικών και άνθρωπος των τραπεζών Γκίκας Χαρδούβελης, από το Γιούρογκρουπ του Λουξεμβούργου φυσικά επανέλαβε την προπαγάνδα για νέα εποχή που έρχεται. Όταν όμως έγινε πιο συγκεκριμένος ξεκαθάρισε ότι η Ελλάδα θα υλοποιήσει τα περίφημα 12 προαπαιτούμενα για να εξασφαλίσει τη δόση από την Τρόικα, τα έξι μάλιστα ως το τέλος του μήνα και τα υπόλοιπα μέσα στον Αύγουστο, ενώ άγνωστος παραμένει ο χρόνος της διαπραγμάτευσης της βιωσιμότητας του χρέους. Με δυο λόγια έρχονται αλλεπάλληλα και σκληρά μέτρα.

Μόνη ελπίδα λοιπόν είναι ένα λαϊκό κίνημα ανατροπής, που θα ακυρώσει την προσπάθεια σταθεροποίησης της κοινωνικής εξαθλίωσης που επιδιώκει η κυβέρνηση. Ένα κίνημα σύγκρουσης σε όλη τη γραμμή του μετώπου που θα επαναφέρει τις κλαδικές και πανεργατικές απεργίες που τόσο φοβάται η κυβέρνηση, την ελπίδα και την αυτοπεποίθηση του λαού”.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.