Κυριακή, 22 Μαΐου, 2022

Συλλήψεις και στη Ναυπακτία για βεγγαλικά

Συλλήψεις και στη Ναυπακτία για βεγγαλικά

Συλλήψεις καταστηματαρχών στη Ναυπακτία, για εμπορία και κατοχή παιδικών αθυρμάτων και βεγγαλικών.Κατασχέθηκαν συνολικά 3148 παιδικά αθύρματα και 11 βεγγαλικά.
Συνελήφθη σήμερα (10/4/2012) το πρωί, στη Λυγία Ναυπακτίας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπάκτου ένας ημεδαπός άνδρας ηλικίας 41 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για εμπορία και κατοχή παιδικών αθυρμάτων.
Ειδικότερα σε έλεγχο που ενήργησαν οι Αστυνομικοί σε παντοπωλείο του 41χρονου στη Λυγία Ναυπακτίας, βρήκαν και κατέσχεσαν 3148 παιδικά αθύρματα.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.
Eξάλλου συνελήφθη σήμερα (10/4/2012) το πρωί, στη Ναύπακτο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπάκτου ένας ημεδαπός άνδρας ηλικίας 37 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για εμπορία και κατοχή βεγγαλικών.
Ειδικότερα σε έλεγχο που ενήργησαν οι Αστυνομικοί σε κατάστημα πώλησης φωτοβολίδων και βεγγαλικών του 37χρονου στη Ναύπακτο βρήκαν και κατέσχεσαν έντεκα βεγγαλικά τα οποία δεν έφεραν ειδική σήμανση καταλληλότητας για κυκλοφορία στην αγορά.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.