Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου, 2020

Συλλαλητήριο από το ΠΑΜΕ (φωτό)

DSCN5959

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στην κεντρική πλατεία Αγρινίου  το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ  στο οποίο είχαν καλέσει το Εργατικό Κέντρο και άλλα Σωματείαένα . Συλλαλητήριο-“κάλεσμα” στην απεργία που έχει προκηρυχτεί για τις 23 Οκτωβρίου.

Κεντρικός ομιλητής, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου κ. Κώστας Μαργιώλης ο οποίος μίλησε για ψεύδη των κυβερνόντων περί πρωτογενούς πλεονάσματος και λοιπών θετικών εξελίξεων. “Κυβέρνηση, Ε.Ε, βιομήχανοι, τραπεζίτες, μονοπωλιακοί όμιλοι, μας έχουν κάνει τη ζωή κόλαση. Η συζήτηση που γίνεται τελευταία για πρωτογενές πλεόνασμα και άλλα τέτοια παραμύθια, δε μας αφορά”, ανέφερε ο ίδιος.

Εστίασε κυρίως στο κομμάτι των όλο ένα και χαμηλότερων μισθών και συντάξεων μιλώντας παράλληλα για το  σύνολο των αντιλαϊκών, όπως τα χαρακτήρισε, μέτρων της κυβέρνησης που “εξουθενώνουν σήμερα το μέσο Έλληνα”.

Πριν από την ομιλία του κ. Μαργιώλη, αναγνώστη επιστολή διαμαρτυρίας των εργαζομένων των SpriderStoresΑγρινίου, που χάνουν τη δουλειά τους μετά το οριστικό κλείσιμο της επιχείρησης και των υποκαταστημάτων όλης της Ελλάδας.

Της συγκέντρωσης, ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

DSCN5952

DSCN5954

DSCN5956

DSCN5958

DSCN5960

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.