Παρασκευή, 7 Μαΐου, 2021

Συλλαλητήριο στο Αγρίνιο για τους χαλυβουργούς

Συλλαλητήριο στο Αγρίνιο για τους χαλυβουργούς

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων «H Ένωση» καταγγέλλει την επίθεση στους χαλυβουργούς. Καλεί σε συλλαλητήριο την Δευτέρα 23/7 στις 8:30μμ στην Κεντρική πλατεία Αγρινίου  . Η ανακοίνωσή του έχει ως εξής:

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η Ένωση»  καταγγέλλει την κυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ ως τη βασική υπεύθυνη για την εισβολή των ΜΑΤ στη «Χαλυβουργία Ελλάδος», μετά από εισαγγελική εντολή. Καταγγέλλει τη χρήση χημικών, τους ξυλοδαρμούς και τις συλλήψεις απεργών, προκειμένου να προστατευτεί ο απεργοσπαστικός μηχανισμός του Μάνεση.

Επιβεβαιώνεται και πάλι ότι αυτό το κράτος, οι καπιταλιστές και οι κυβερνήσεις τους είναι ενωμένοι ενάντια στους εργάτες, τα άλλα λαϊκά στρώματα, τη λαϊκή οικογένεια που αγωνίζεται απεγνωσμένα να τα βγάλει πέρα.

Το χτύπημα που επιχειρήθηκε τα ξημερώματα με γκανγκστερικό τρόπο, δεν στοχεύει μόνο τους αγωνιστές χαλυβουργούς που απεργούν επί 9 μήνες για τα στοιχειώδη δικαιώματά τους. Αποτελεί επίθεση στο σύνολο της εργατικής τάξης, προκειμένου να σκύψει το κεφάλι, για να περάσει ο οδοστρωτήρας της βάρβαρης αντιλαϊκής πολιτικής.

Το Σωματείο απαιτεί να αποσυρθούν αμέσως τα ΜΑΤ απ’ τη «Χαλυβουργία» και να αφεθούν ελεύθεροι οι συλληφθέντες.

Καλεί σε ένταση της αλληλεγγύης στον αγώνα των χαλυβουργών με συμμετοχή στο συλλαλητήριο την Δευτέρα 23/7 στις 8:30μμ στην Κεντρική πλατεία .


Η τρομοκρατία κατά του λαού μας δεν πρέπει να περάσει.

 

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων

«H Ένωση»

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.