Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στο Αγρίνιο κατά της νέας κυβέρνησης

Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ  στο Αγρίνιο κατά της νέας κυβέρνησης


ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ του ΠΑΜΕ διοργανώθηκε και χθες  10 Νοέμβρη στις 6:30 μ.μ. στο Αγρίνιο.

Η Συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία Αγρινίου, με Ομιλητή τον κ. Δημήτρη Δήμα, που ανάμεσα στ’ άλλα τόνισε:
«Οι αγώνες μας έφεραν αποτέλεσμα»! είπε αρχίζοντας την ομιλία του, αναφερόμενος στην διαρκή αγωνιστική δράση του ΠΑΜΕ.
Συνεχίζοντας την αναφορά του στην υπό σύσταση κυβέρνηση, είπε πως και αυτή δεν έχει καμία σχέση με το λαό και τα προβλήματά του. «δεν έχουν κανένα δικαίωμα να ψηφίσουν τα νέα μέτρα και μετά να πάμε σ’ εκλογές…μετά από δύο μήνες θα μας εκβιάζουν και πάλι» συμπλήρωσε.
Σχετικά με τη μελλοντική δράση του ΠΑΜΕ, όλου του λαού, είπε πως: «Μία είναι η δική μας αγωνία, ν’ ανατρέψουμε αυτά τα βάρβαρα μέτρα».
Συχνές οι διακοπές της ομιλίας του, απ’ τα βροντερά συνθήματα των συγκεντρωμένων:
«ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία στηρίζουν το κεφάλαιο και την πλουτοκρατία»!! κ.α.
Για να συνεχίσει με τις φράσεις «οι Εργαζόμενοι πρέπει να κόψουν τα πόδια τόσο  του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας των κομμάτων Καρατζαφέρη και Μπακογιάννη, όσο και των Κομμάτων του ευρωμονόδρομου».
Για τις μεθοδεύσεις και του σχηματισμούς του συστήματος, ενάντια στην διαπιστωμένη λαϊκή Αντίσταση, ο κ. Δημήτρης Δήμας είπε πως: «Πάνε να εμποδίσουν ένα λαϊκό κίνημα που βρίσκεται σε ανάταση…»
Για την άμυνα του λαού, ενάντια στη φοροεπιδρομή, ανέφερε πως: «Απαιτείται οργανωμένη δράση σε πόλεις, σε χωριά, στις γειτονιές…δεν πρέπει να επιτρέψουμε να κόψουν σε κανέναν το ρεύμα! Να υπάρξει συναγερμός!!»
Παντού λοιπόν Λαϊκή Συμμαχία με το ΠΑΜΕ –ΠΑΣΥ-ΜΑΣ- ΠΑΣΕΒΕ-ΟΓΕ!
Σύντομη αναφορά έκανε και στις μελλοντικές αγωνιστικές κινητοποιήσεις, με επόμενη αυτή για το «Πολυτεχνείο» στις 17 Νοέμβρη.
Ο κ. Δημήτρης Δήμας έκλεισε την ομιλία του με τη φράση: « Ήρθε η ώρα να βάλουμε τη δική μας σφραγίδα στις εξελίξεις και μπορούμε να τα καταφέρουμε»!!! 
Στη συνέχεια ακολούθησε πορεία των συγκεντρωμένων στους δρόμους του Αγρινίου.
 
Δημήτρης Ντόκας
prototypia.blogspot.com

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.