Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Συμμετέχει σε διήμερη απεργία (8-9 Σεπτεμβρίου)ο Ιατρικός Σύλλογος Αγρινίου

Συμμετέχει σε διήμερη απεργία (8-9 Σεπτεμβρίου)ο Ιατρικός Σύλλογος Αγρινίου

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΠΕΡΓΙΑΣ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ Ι.Σ.Α.

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου, που συνεδρίασε την Τρίτη 30-08-2011 αποφάσισε ομόφωνα όπως συμμετέχουμε στην 48ωρη προειδοποιητική απεργία στις 8 και 9 Σεπτεμβρίου 2011 λόγω των δυσμενών εξελίξεων στον Χώρο της Υγείας.

Η έναρξη λειτουργίας του ΕΟΠΥΥ, οι συγχωνεύσεις των Νοσοκομείων με ταυτόχρονη λειτουργία τομέων,η «απελευθέρωση» του Ιατρικού επαγγέλματος με εκχώρηση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας σε εμπορικές εξωιατρικές επιχειρήσεις είναι μερικά από τα μεγάλα προβλήματα που μας απασχολούν.

ΟΛΟΙ οι κλάδοι των γιατρών (γιατροί ασφαλιστικών Ταμείων, Νοσοκομειακοί γιατροί, ελεύθεροι επαγγελματίες) πρέπει να αντιδράσουμε ενιαία και δυναμικά ώστε να προστατέψουμε την αξιοπρέπειά μας και να αποτρέψουμε τον αφανισμό μας.

Σας καλούμε σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Δευτέρα

05-09-2011 και ώρα 8,30 μ.μ. στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου.

Σύμφωνα με τον νόμο για την απαρτία απαιτείται τον 1/3 επί του αριθμού των εγγεγραμμένων μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα στον ίδιο χώρο και ώρα 9.00 μ.μ, οπότε απαιτείται η παρουσία του ενός 1/6 των μελών,(Β.Δ. 7-11-1957 άρθρο 18).

Η συμμετοχή όλων στην Γενική συνέλευση είναι αναγκαία για να λάβουμε σημαντικές αποφάσεις που θα κρίνουν το μέλλον μας

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.