Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2022

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας στο 5ο Festival Ελιάς & Ελαιολάδου.

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου  Αιτωλοακαρνανίας  στο 5ο Festival Ελιάς & Ελαιολάδου.

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας με σημαντική συμμετοχή

στο 5ο Festival Ελιάς & Ελαιολάδου.

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η συμμετοχή του Επιμελητηρίου  Αιτωλοακαρνανίας σε συνεργασία με τον Δήμο Αγρινίου και την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Αγρινίου στο 5ο Festival Ελιάς & Ελαιολάδου που πραγματοποιήθηκε από 6 έως 8 Απριλίου στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

 

Το Festival που αποτελεί πλέον το σημαντικότερο θεσμό για τα εθνικά μας προϊόντα Ελαιόλαδο και Ελιά, έχει πλέον καταξιωθεί στη συνείδηση των ανθρώπων του κλάδου αλλά και των καταναλωτών ως τόπος συνάντησης, επιμόρφωσης πληροφόρησης, προώθησης εξαγωγών, όλων των εμπλεκομένων στον τομέα του ελαιολάδου και της ελιάς.

 

Το περίπτερο του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας είχε μεγάλη επισκεψιμότητα προκαλώντας ευχάριστα σχόλια για την άρτια οργάνωση, την καλαισθησία αλλά και τον πλούτο των προϊόντων που εκτίθεντο.

Στο περίπτερο του νομού μας συμμετείχαν 10 εταιρίες με προϊόντα, που κατά γενική ομολογία είχαν μια  εξαιρετική παρουσία που ανέδειξε τα τοπικά προϊόντα και την ποιότητά τους.

 

Συνολικά αποτιμώντας τη συμμετοχή στο 5ο Festival Ελιάς & Ελαιολάδου του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, θα πρέπει να πούμε ότι όχι μόνο ενισχύθηκε η αναγνωσιμότητα και η εξωστρέφεια των επιχειρήσεων της περιοχής μας με την επιτυχή προώθηση ποιοτικών προϊόντων, αλλά υπήρξαν και απτά δείγματα  ενδιαφέροντος συνεργασίας και  εξαγωγής των προϊόντων αυτών.

Το Επιμελητήριο σε εποχές δύσκολες για την οικονομία της χώρας, αλλά και για τους Αιτωλοακαρνάνες επιχειρηματίες, θεώρησε καθήκον του τη προβολή πολλών εξ αυτών στην πιο μεγάλη κλαδική έκθεση-εκδήλωση που γίνεται στην χώρα μας. Θεωρεί, δε, υποχρέωσή του να ευχαριστήσει για την συνεργασία και συνδιοργάνωση  το Δήμο Αγρινίου και την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Αγρινίου, καθώς και να δημοσιοποιήσει τις εταιρίες που συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια εξωστρέφειας των προϊόντων του τόπου μας,  στην προσπάθεια τόνωσης της αγοράς καθώς και  των εξαγωγών των τοπικών εταιριών.

 

 

 

                                                                                                                                  ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.