Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Συνάντηση δημοτικής αρχης Αγρινίου με τα αθλητικά σωματεία

Συνάντηση δημοτικής αρχης Αγρινίου με τα αθλητικά σωματεία

stadio14Μέσα σε ιδιαίτερα θετικό και φιλικό κλίμα, παρουσία του Δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου και του αντιδημάρχου Αθλητισμού Νίκου Γκρίζη , πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αγρινίου «Μιχάλης Κούσης» η συνάντηση με τα αθλητικά σωματεία.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν όλα τα σωματεία ποδοσφαίρου του καλλικρατικού δήμου Αγρινίου καθώς και τα σωματεία αθλοπαιδιών, τα οποία κάνουν χρήση του κλειστού γυμναστηρίου του ΔΑΚ Αγρινίου. Ο Δήμαρχος, κ. Γεώργιος Παπαναστασίου, τόνισε τη διάθεση του Δήμου για συνεργασία με τα σωματεία και την επίλυση των προβλημάτων τους και στο πλαίσιο αυτό εξήγγειλε την επέκταση του ωραρίου του κλειστού γυμναστηρίου με ταυτόχρονη τοποθέτηση δύο φυλάκων στο ΔΑΚ Αγρίνιου, ως πρώτο βήμα επίλυσης αυτών ικανοποιώντας, ταυτόχρονα, ένα πάγιο αίτημα των συλλόγων.
Κοινή διαπίστωση όλων ήταν ότι τα προβλήματα είναι πολλά και ποικίλα αλλά με την απαραίτητη συνεργασία και αλληλοκατανόηση υπάρχει πεδίο επίλυσης. «Πρόθεση της δημοτικής αρχής είναι να έρθει κοντά στα σωματεία με την φυσική παρουσία του Δημάρχου στον τόπο δράσης αυτών, ανά τακτά χρονικά διαστήματα», αναφέρει η ανακοίνωση της δημοτικής αρχής.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.