Δευτέρα, 8 Μαρτίου, 2021

Συνάντηση εργασίας με Ανδριανό για το Παπαχαραλάμπειο Στάδιο

Συνάντηση εργασίας με Ανδριανό για το Παπαχαραλάμπειο Στάδιο

IMGP3531Σε πολύ καλό κλίμα, πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 2/12/2014 συνάντηση εργασίας του πρώην Δημάρχου Ναυπάκτου και Αντιπροέδρου της Επιτροπής Παιδείας, Θρησκευμάτων & Νεολαίας της ΚΕΔΕ Θανάση Παπαθανάση του Προέδρου Νικόλαου Κατσαντώνη και του Γεν. Γραμματέα της Επιτροπής Διοίκησης του Εθνικού Παπαχαραλαμπείου Σταδίου Ναυπάκτου Νικόλαου Τσερπέλη με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Ιωάννη Ανδριανό στο γραφείο του .
Συζητήθηκαν όλα τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία του Εθνικού Παπαχαραλαμπείου Σταδίου Ναυπάκτου και επισημάνθηκε η σημασία των εγκαταστάσεων του Εθνικού Σταδίου για τον αθλητισμό και τη νεολαία της περιοχής.
Από την Επιτροπή διοίκησης του Εθνικού Παπαχαραλαμπείου Σταδίου Ναυπάκτου κατατέθηκε πλήρης φάκελος με τα εκκρεμή θέματα λειτουργίας των εγκαταστάσεων του Εθνικού Σταδίου και ενημερώθηκε ο υφυπουργός τόσο για τα υφιστάμενα έργα και την εξέλιξή τους, όσο και για την στρατηγική της Επιτροπής Διοίκησης για την ανάπτυξη του Σταδίου μακροπρόθεσμα.
Ο κ. Ανδριανός εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του στο έργο και τις προσπάθειες της Επιτροπής. Επίσης δεσμεύθηκε για τη λήψη συγκεκριμένων ενεργειών με στόχο την υποστήριξη του έργου της επιτροπής διοίκησης για την επίλυση άμεσων προβλημάτων.
Ο Υφυπουργός εξάλλου συζήτησε εκτενώς με τον κ. Παπαθανάση για θέματα αθλητικών υποδομών και ζητήματα που αφορούν κυρίως τη νέα γενιά.
Ο κ. Παπαθανάσης εξέφρασε την πλήρη ικανοποίησή του από τη συνάντηση και δήλωσε :“Ξεκινάμε τη νέα περίοδο της αυτοδιοίκησης, χαράσσοντας τους βασικούς άξονες παρεμβάσεων σε ζητήματα νεολαίας και αθλητισμού, δίνοντας βαρύτητα στον τόπο μας.”

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.