Σάββατο, Απρίλιος 20, 2019

Συνάντηση Καραγκούνη με Κουτσουπιά για τα θέματα των αγροτών

po-karagounis-koutsoupias1 Συνάντηση πραγματοποίησε σήμερα ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής του νομού Αιτωλοακαρνανίας Κώστας Καραγκούνης με τον πρόεδρο και το διοικητικό συμβούλιο της ΕΑΣ Αγρινίου.

H ανακοίνωση του γραφείου του κ. Καραγκούνη αναφέρει:

Κατα την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν  τα σοβαρά θέματα που αφορούν τους αγρότες ,μια κοινωνική ομάδα που επλήγει  βάναυσα από τις επιλογές της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με την κυβέρνηση να προτείνει την αύξηση του συντελεστή φορολόγησης των αγροτών από 1/1/2016 στο 20% και από 1/1/2017 στο 26%  με προκαταβολή φόρου στο 100%, την φορολογησή τους από το πρώτο εύρω και για τις επιδοτήσεις πάνω από 12.000 ευρώ,  την αύξηση του συντελεστή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης του αγροτικού πετρελαίου, την νέα μείωση των επιδοτήσεων και των άλλων ενισχύσεων που προβλέπεται από τη νέα ΚΑΠ της ΕΕ 2015 – 2020 και η οποία, συνολικά, μπορεί να φτάσει μέχρι και το 50%.

Ο κ. Καραγκούνης τόνισε, όπως ήδη έχει επισημάνει και ο πρόεδρος  κ.Ευάγγελος Μειμαράκης, ότι προτεραιότητα για την Νέα Δημοκρατία είναι οι αγρότες και η προστασία της αγροτικής παραγωγής. Υπογράμμισε ιδιαίτερα ότι η Νέα Δημοκρατία θα προτάξει το ενδιαφέρον της και θα προστατεύσει τον αγροτικό κόσμο έτσι ώστε να διασφαλιστούν στο ακέραιο τα δικαιώματα των αγροτών και να μην πληγεί περαιτέρω η ήδη αιμορραγούσα αγροτική παραγωγή.

po-karagounis-koutsoupias2 po-karagounis-koutsoupias3 po-karagounis-koutsoupias4 po-karagounis-koutsoupias5 po-karagounis-koutsoupias6 po-karagounis-koutsoupias7

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Xρηστος

    Ο κυριος Κουτσουπιας και ο Κυριος Καραγκουνης στο δημοφήφισμα του Ιοϋλη φήφισαν ΝΑΙ για την πρόταση Γιούγκερ που πρόβλεπε φορολογία αγροτών 33% . Το κομμα της ΝΔ εχει στο πρόγραμμα του την εκτρωπή του Αχελώου στην Θεσσαλία .Τώρα νοιάζονται τάχαμ για΄τους αγρότες ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.